Ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα για την επιστροφή του .....Χρήστου Παπουτσή.



(Δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα).

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την επιστροφή του μεγάλου, του τιτάνα, του τιτανοτεράστιου πολιτικού άνδρα.
Με ρίγη συγκίνησης όλη η Χώρα υποδέχεται τον Χρήστο Παπουτσή................................

Αντώνη για μια ακόμη φορά μας άφησες μ@λ@κες....


Φίλε Αντώνη μπορεί να θέλεις να διασύρεις το όνομα σου και αυτό ουδόλως με ενοχλεί όμως με ενοχλεί αφάνταστα να διασύρεις το όνομα της παράταξης.

Για άλλη μια φορά με την βοήθεια τη δική σου ανασταίνεται το Πασοκ, ένα κόμμα που έφερε την καταστροφή στην Ελλάδα, ένα κόμμα που και εσύ ο ίδιος προεκλογικά κατηγορούσες για τον εφιάλτη που ζούμε.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ξεφτιλίζεις την μεγάλη δημοκρατική παράταξη και όλο αυτόν τον κόσμο που σε στήριξε για να γίνεις πρόεδρος του κόμματος και κατόπιν πρωθυπουργός.

Συναγωνίζεσαι τον ανεκδιήγητο φίλο και παλιό σου συμμαθητή GAP για το ποιος είναι χειρότερος σαν πρωθυπουργός.
Αλήθεια ρε Αντώνη παρόλο που ο GAP είναι ο χειρότερος, όλων των εποχών από καταβολής Ελληνικού Έθνους, τον έχεις πλησιάσει πάρα πολύ και είσαι έτοιμος να τον περάσεις.

Όπως έγραψα νωρίτερα νοιώθω μαλάκας με την επιλογή σου να στείλεις στην παγκόσμια τράπεζα τον Παπουτσή, όμως πραγματικά θα ήθελα να ξέρω με ποια κριτήρια διάλεξες αυτόν τον απαράδεκτο τύπο, που υπό άλλες συνθήκες θα έκανε πλαστική αλλαγής προσώπου για να κυκλοφορεί ;

Έκανες υπουργό ένα τύπο που κατά δήλωση του υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει γιατί δεν ήταν δική του δουλειά λέει.  Ένας τύπος που πραγματικά είναι επικίνδυνος. (Εγώ δεν τον έστελνα ούτε τσιγάρα να μου πάρει).

Φίλε Αντώνη δεν θα πω όπως λένε πολλοί ότι ο Σαμαράς τρελάθηκε.

Ο Σαμαράς δεν τρελάθηκε καθόλου και έχει σώας τας φρένας.

Απλά προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία είναι ικανός για χειρότερα πράγματα ακόμα.

Τρομάζω στην ιδέα τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που έχει γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας και δεν την αφήνει με τίποτα.

Τελικά ρε φιλαράκι έκανες την Νέα Δημοκρατία όπως λέει και η εικόνα Νέα Πασοκρατία.

Ντρέπομαι μαζί με πολλές  χιλιάδες κόσμο που περιμέναμε στις ουρές για να σε ψηφίσουμε για πρόεδρο της παράταξης.

ΥΓ. Τελικά ρε Αντώνη για πες μας, στο πάρτι που διοργάνωσαν 50 βουλευτές του κόμματος (που ονομάζεται  Νέα Δημοκρατία αλλά ουδεμία σχέση έχει με αυτήν) για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ΠΟΛΑΝ παρευρέθηκες και εσύ ; Έμαθα ότι κόβανε τούρτα και άνοιγαν και σαμπάνιες για να πανηγυρίσουν την ολοκληρωτική σου κυριαρχία στο συνέδριο του κόμματος αφού έβαλες σε όλα τα πόστα δικούς σου κολλητούς.
Έλεγαν ακόμα για την νέα ονομασία της παράταξης πως από Νέα Δημοκρατία θα λεγόταν Νέα Ελλάδα, αλλά ευτυχώς δεν σας βγήκε.
Απορία δικιά μου αλλά και πολλών φίλων: Γιατί έκαναν γενέθλεια σου οι κολλητήσοι για ένα κόμμα που δεν υπάρχει ; Μήπως ετοιμάζεις επιστροφή ;

Μήπως κάποιος πεφωτισμένος σύμβουλος σου μπορεί να μας απαντήσει, γιατί ξέρω ότι διαβάζει.

Δείτε και μερικές στιγμές από την καριέρα του Παπουτσή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια