Στουρνάρας σε βουλευτές: Αν δεν ψηφιστεί έστω και ένα άρθρο από τα 108 δεν θα πάρουμε την δόση, "πέφτει" η κυβέρνηση και πάμε σε εκλογές.

Ποιοι βουλευτές αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο Πρέπει να του έχει κάνει εντατικά μαθήματα ο Μπένυ, γιατί λέει ακριβώς αυτά που έλεγε και εκείνος όταν ήταν υπουργός οικονομικών.

Απειλούν τους βουλευτές με εκλογές που φυσικά θα γίνουν με λίστα έτσι ούτως ώστε όποιος δεν ψηφίσει δεν μπαίνει σε εκλόγιμη θέση. Με αυτό τον τρόπο κρατούν ομήρους τους βουλευτές και υποχείρια τους για να....
περνούν από τη βουλή όποιο νομοσχέδιο θέλουν.

Βέβαια αυτός δεν είναι λόγος οι βουλευτές να ψηφίζουν ότι τους σερβίρουν αλλά πρέπει να αντιδράσουν και να καταψηφίσουν όλα αυτά τα μέτρα που θα στείλουν χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία γιατί έτσι ζήτησαν τα ξένα αφεντικά.

Τώρα είναι η ευκαιρία τους να δώσουν ένα μάθημα στους προσκυνημένους, αλλά μάλλον "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" ακούγεται η έκκληση μου.

Στο τέλος όλοι θα συστρατευθούν και θα ψηφίσουν αφού πρώτα κάνουν το ¨κομμάτι τους" περιφέροντας το κουφάρι τους στις τηλεοπτικές κάμερες, ότι τάχα δεν ξέρουν τι θα κάνουν, αλλά μετά με βαριά καρδιά για να σωθεί (πάλι;) η πατρίδα, θα πουν ΝΑΙ.

Δεν έχω κανένα σκοπό να μπω στην διαδικασία να γράψω ονόματα που δήθεν αντιδρούν στα μέτρα και θα το σκεφτούν αν ψηφίσουν και και και και.

Τα έχουμε ακούσει από πάρα πολλούς, είχαν φτάσει μέχρι και να δακρύζουν κάποιοι και κάθε φορά λέγανε τέλος, αυτή είναι η τελευταία φορά που ψηφίζουμε, μέχρι την επόμενη φορά που έλεγαν πάλι το ίδιο και με βαριά καρδιά ξαναψήφιζαν ΝΑΙ. (Ποιος δεν θυμάται τη Βασούλα;)

Τελικά κανείς φαίνεται δεν έχει τα αρχ@δι@ να πει όχι και να γίνει ήρωας για όλους τους Έλληνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια