Βγήκαν οι σκελετοί από την ντουλάπα. Ανακοίνωση του zouzouni news

Μετά το άρθρο μας για το θρήσκευμα του Μανιτάκη που παρουσιαζόταν στην παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια wikipedia σαν Εβραίος Σιωνιστής, "βγήκαν" κάποιοι να μας κατηγορήσουν ότι τάχα εμείς το στήσαμε. Προσπαθούσαν όλη νύχτα χθες να μας τρομοκρατήσουν με ανυπόστατα ψεύδη ότι το κάναμε για να μαζέψουμε κάποια "κλικ" και προσπαθούσαν να μας εκφοβίσουν με δήθεν μηνύσεις.
Με μεγάλη μας χαρά....
για να αποδειχθεί η αλήθεια και να δούμε ποιοι είναι τελικά αυτοί οι "δήθεν θιγόμενοι" αναγνώστες.

Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, το zouzouni news μετά από καταγγελία αναγνωστών έψαξε και βρήκε στην wikipedia ότι το θρήσκευμα όπως ανέφερε η συγκεκριμένη σελίδα ήταν Εβραίος.

Εμείς κάναμε το αυτονόητο, δηλαδή να παρουσιάσουμε αυτό που είδαμε. 
Την επόμενη ημέρα η wikipedia κατέβασε το θρήσκευμα.
Και πάλι κάναμε το αυτονόητο, δηλαδή παρουσιάσαμε τα νέα στοιχεία όπως παρουσιάζονταν στην νέα ανάρτηση του διαχειριστή της wikipedia. 

Αυτοί που μας κατηγορούν γιατί δεν μας έστειλαν ενα mail να μας πουν ότι κάποιος έγραψε στη σελίδα αυτό που είδαμε όλοι και να μας έδιναν το story, τι ακριβώς έχει γίνει με αυτό το θέμα.
Αντί αυτού όμως περίμεναν να ανεβάσουμε το δεύτερο θέμα, και με καθυστέρηση δυο ημερών, άρχισαν την επίθεση εναντίον του zouzouni news.

Κατά την άποψη μας 100 υποθέσεις δεν κάνουν μια απόδειξη. Όλοι αυτοί λοιπόν που σχολιάζουν απαράδεκτα προκλητικά και χυδαία τη δουλειά του zouzouni news θα πρέπει πριν ξανασχολιάσουν να διαθέτουν αποδείξεις για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους. 

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι δουλειά μας να ξέρουμε αν κάποιος χάκαρε τη σελίδα και έγραψε ότι ήθελε, αυτό είναι δουλειά του διαχειριστή ο οποίος καθυστέρησε να επαναφέρει τη σελίδα. 
Σε μήνυμα τους μας είπαν ότι κάποιος άλλαξε το θρήσκευμα στις 23/05/2013 και μάλιστα είχαν και την IP αυτού που το έκανε.
Άρα λοιπόν είναι δουλειά του διαχειριστή της wikipedia που άργησε χαρακτηριστικά, από της 23/05/2013 έως 10/06/2013 να φτιάξει την σελίδα. Δεν γίνεται λοιπόν την ανεπάρκεια του διαχειριστή να την χρεωθούμε εμείς.
Τώρα δουλειά τους είναι να βρουν μέσω του ηλεκτρονικού εγκλήματος ποιος ήταν αυτός που πείραξε την σελίδα, κατά τα λεγόμενα τους.
Αντί λοιπόν να κατηγορούν εμάς, που κάναμε το αυτονόητο ας κοιτάξουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Δεν μπορεί τη ανεπάρκειά τους να την χρεώνουν σε άλλους.

Τέλος επισημαίνουμε ότι το zouzouni news δεν κινήθηκε ποτέ κακόβουλα και κακοπροαίρετα καθ' οιουδήποτε ούτε προτίθεται να το πράξει γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση  με τις αρχές μας.


______________________________________ ΥΓ. όσον αφορά αυτό που λένε ότι πια χρειάζεται εγγραφή για να σχολιάσει κάποιος, έγινε γιατί κάποιοι κακοήθεις εκφράζονται χυδαία.

Τώρα για όλους αυτούς τους δήθεν "αγνώστους" που σχολίασαν χθες βράδυ μάλλον ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.


Παιδιά σας πληρώνουν με το μήνα ; ή με το σχόλιο ;


ΥΓ 2. Για κακή σας τύχη έχουμε κρατήσει και εμείς όλα τα σχόλια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια