Το απόλυτο τίποτα κάνει παρατηρήσεις στον Βορίδη.

Σκληρή απάντηση της Γεννηματά στον ΒορίδηΚαλό μου κοριτσάκι από σένα σέβομαι μόνο το επώνυμό σου και τίποτα άλλο.
Τόσα χρόνια στην πολιτική και δεν έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα, όχι γιατί δεν θέλεις, αλλά γιατί δεν μπορείς. Στο έχω ξαναπεί και είναι ευκαιρία να στο ξαναθυμίσω, αν το....
επώνυμό σου ήταν άλλο, σε κόβω να μην πέρναγες ούτε έξω από την Βουλή.
Όπως και τώρα που αν δεν είχες κολλητιλίκια με τον Μπένυ δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαινες σε κυβέρνηση. 
Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος πασόκος δικαιούται να ομιλεί για δημοκρατία σε αυτή τη χώρα.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
___________________
___________________
___________________
"Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου  και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν την Ελλάδα.Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα του διχασμού, του αποκλεισμού, των ανισοτήτων, των αδικιών, των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων", τονίζει η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά απαντώντας στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στο συνέδριο της ΝΔ.

"Βρισκόμαστε εδώ, για να θυμίζουμε στον κ. Βορίδη, μα και στον κάθε κ. Βορίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που είναι  λαβωμένο, εγγυάται τη δημοκρατική πορεία του τόπου. Ο κ. Βορίδης και όλοι όσοι προσπαθούν να ρίξουν  αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κρίση, ούτε το κόμμα τους υπηρετούν, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την αλήθεια", επισημαίνει η κυρία Γεννηματά, προσθέτοντας:


"Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα αναγεννηθεί μέσα από τη μάχη. Με τη συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση  θέτουμε  τα δικά μας όρια. Το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετο με την  απραξία και τη διαρκή διαμαρτυρία χωρίς πρόταση,   αλλά και με την  απόλυτη υποταγή σε ένα μνημόνιο που δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι Ευαγγέλιο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια