Αφού ως υπουργός Οικονομικών υπέγραψε την κατάργηση της ΕΡΤ ο Βενιζέλος τώρα δηλώνει συμπαράσταση από το ...Παρίσι.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΡΤΑφού ως υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τον νόμο 4002/11 για την κατάργηση της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη Γαλλία…
Η κοινωνία βράζει. Τουλάχιστον 2.650 οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο εξαιτίας του «λουκέτου» στην ΕΡΤ.
Η δημόσια τηλεόραση «πέθανε» και....
οι αντιδράσεις έχουν ξεσηκώσει ολόκληρη την κοινωνία. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αναχώρησε χθες για... το Παρίσι!!! 

Καλά διαβάσατε. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες έχει με καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί, όπως να κάνει δημόσιες σχέσεις στο Παρίσι με τους εκπροσώπους άλλων σοσιαλιστικών κομμάτων.

 Υποτίθεται ότι ο κ. Βενιζέλος έβγαζε «πύρινους λόγους» κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ, παρότι εκείνος υπέγραψε το σχετικό νόμο 4002/11 που προβλέπει την κατάργηση και τη συγχώνευση οργανισμών (άρθρο 66 και 14β).
 Υποτίθεται επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα προστάτευε την Δημοκρατία μέσω της εναντίωσής του στο «μαύρο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

 Κι όμως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μας κούνησε το μαντήλι και μας άφησε για το μεγαλοπρεπές Παρίσι.
 Τι κι αν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ περιμένουν καρτερικά κάτω από το ψιλόβροχο για να δουν τι θα γίνει στην επόμενη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Δευτέρα. Συνάντηση, η οποία δεν έγινε σήμερα ή το Σάββατο γιατί ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να μεταβεί στο Παρίσι.

 Είναι αυτό που λέει και ο λαός: εδώ και κόσμος καίγεται, και... Την συνέχεια την γνωρίζετε. Επόμενο επεισόδιο, τη Δευτέρα στη συνάντηση των τριών αρχηγών...



newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια