Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό ! Το έβαλε ο Αντώνης από το παράθυρο!!!

Τι και αν το διώξαμε από την εξουσία με τις εκλογές του 2012, τι και αν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι με το ζόρι θα ξαναμπεί στη βουλή, το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έφυγε από την εξουσία και τώρα επέστρεψε  ακόμα πιο δυνατό, με την βοήθεια ενός δικού μας ανθρώπου....

Όλοι εσείς που ψηφίσατε να φύγει αυτό το κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα, μάλλον θα νοιώθετε πολύ ηλίθιοι γιατί ξαναγύρισε στη εξουσία με την βοήθεια του ανθρώπου που εμπιστευθήκατε και πιστέψατε. Βέβαια είμαι και εγώ ένας από εσάς, που τον πίστεψα και τον εμπιστεύτηκα.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σήμερα μετά τον ανασχηματισμό να έχουμε Υπουργό έναν άνθρωπο που κατά δική του ομολογία υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει!!! γιατί λέει δεν προλάβαινε!!! 
Μάλιστα αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος και κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας και θέλει λέει να μας σώσει ! 
Είναι γεγονός! 
Ο ανεκδιήγητος Μιχάλης Χρυσοχοίδης είναι πάλι εδώ, μετά τον ξαφνικό έρωτα του με τον Σαμαρά, που όλες του οι σκέψεις για ανασχηματισμό ξεκινούσαν από τον Χρυσοχοίδη.
Ελπίζω να μην βάλει στο υπουργείο, πάνω από το κεφάλι του στο γραφείο του, τον πίνακα με την μεγάλη των μπάτσων σχολή, (είναι από την ομώνυμη ταινία και τον έχει πάντα μαζί του), γιατί το θέαμα είναι tragic.

Φυσικά έχουμε για Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών τον παρλαπίπα τον Μπένυ που κατέστρεψε την χώρα σαν υπουργός οικονομικών. Ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Οικονομικών από καταβολής Ελληνικού Έθνους, επί διακυβέρνησης GAP και μετέπειτα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που κατάφερε και το συρρίκνωσε όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στο 3%.

Αυτός ο "κύριος" αφού βούλιαξε τη χώρα και έφερε σε απόγνωση όλους τους Έλληνες, αυτός που είχε το θράσος σαν Υπουργός και κουνούσε το δάχτυλο στου Έλληνες που θα τολμούσαν να παρακούσουν τις εντολές του, αυτός που είναι Συνταγματολόγος (τρομάρα του), έκανε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και δίκαια απέκτησε τον τίτλο "Ο Συνταγματολόγος της αντισυνταγματικότητας" αυτός ο "κύριος" λοιπόν θέλει τώρα να μας σώσει!!!
Φυσικά συμμετέχουν όλοι οι αποτυχημένοι Πασόκοι που βούλιαξαν την χώρα και την έριξαν στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών μας.

Ο Αντώνης βγάζει τους σκελετούς από την ντουλάπα και τους βάζει ......σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας!!!!!!! ελπίζοντας σε τι ; Μήπως για να σώσουν τη χώρα ή μήπως για να μην χάσει τη καρέκλα του Πρωθυπουργού ;

Αντώνη μου αυτό το μόρφωμα που εσύ το ονομάζεις κυβέρνηση εγώ το λέω ΕΦΙΑΛΤΗ.
(Λυπάμαι μόνο που στήθηκα στην ουρά 3 ώρες για να σε ψηφίσω για πρόεδρο στο κόμμα).

Εξαίρεση αποτελεί στα όσα είπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Κώστας Γκιουλέκας και η Σοφία Βούλτεψη που όμως δεν δέχτηκε να συμμετέχει υπό τον Άδωνι και δικαίως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια