Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

H παράσταση του ΚΚΕ, με θίασο από τους συνταξιούχους του, επί της οδού Σταδίου, η οποία κράτησε αρκετές ώρες χθες, μπροστά από το κτήριο του ΥπουργείουΕργασίας, είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιάς άριστης σκηνοθεσίας, με ήλιο καλοκαιρινό που δεν επιτρέπει....
να στέκεσαι στην άσφαλτο. 

Το αυτοκίνητο του"Κόμματος" με τις έξη ντουντούκες (το ΙΟΡ-ΧΧΧΧ) ήταν μπροστά από τοΥπουργείο, από όπου ο "σκηνοθέτης" έδινε τα συνθήματα προς τους λιγοστούς παρόντες στο "κάλεσμα" της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ γιά να τα φωνάζουν, μπρατσωμένοι οικοδόμοι με κόκκινες σημαίες και πανώ είχαν καταλάβει το οδόστρωμα  στις γωνίες Σταδίου-Δραγατσανίου και Σταδίου-Πεσμαζόγλου και πίσω τους ο άδειος δρόμος,  με αψευδή μάρτυρα τη φωτογραφία!

Οι διαμαρτυρόμενοι συνταξιούχοι-μέλη του "Κόμματος", πολλοί με το"ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ανά χείρας ως διαπιστευτήριο και ένα χαρτί σε σχήμα Α4με τα πρός εκφώνηση συνθήματα είχαν προτιμήσει τα ανήλια πεζοδρόμια από τις δύο πλευρές της Σταδίου και...χιλιάδες περισσότεροι πολίτες ταλαιπωρήθηκαν, μέσα σε ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκαλεί αφεύκτως άλλη μία άσκηση επαναστατικής γυμναστικής, που έκλεισε έναν από τους δρόμους-αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Μίλησε κανείς γιά σεβασμό των πολλών, εργαζομένων των περισσοτέρων, από τις δυναμικές μειοψηφίες; Δυστυχώς αυτή είναι η Δημοκρατία που ζούμε, αυτή είναι η Ελλάδα της επαναστατικής γυμναστικής του ΚΚΕ και τηςσυνδικαλιστικής του παράταξης. του ΠΑΜΕ, του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και όλων αυτών που μας καταδυναστεύουν και μας ταλαιπωρούν, θύτες αυτοί προς τα αδύναμα, όπως αυταπατώνται,  να πράξουν κάτι θύματά τους.

Αλλά γιά πόσο;

Και όλα τα δίκια να έχεις με το μέρος σου-και τα είχαν οι συγκεντρωμένοι συνταξιούχοι- όταν τα διεκδικείς ταλαιπωρώντας τους άλλους τα έχεις χάσει από χέρι. Μήπως και δεν θέλουν να τα βρουν, περιμένοντας τη...Δευτέρα Παρουσία  της "Λαϊκής Εξουσίας";

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια