Για νέο κόμμα μίλησε ο Σαμαράς στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ !

Γράφοντας την είδηση για το νέο κόμμα που σχεδιάζει ο Σαμαράς έλαβα ένα mail από κάποιον εξοργισμένο αναγνώστη, οπαδό της Νέας Δημοκρατίας. έτσι παραθέτω πρώτα το σχόλιο του αναγνώστη και μετά την είδηση, γιατί έχει μεγαλύτερη αξία το σχόλιο από την είδηση.   

Μετά την πατάτα....
που έκανε με το να κατεβάσει το διακόπτη στον ΕΡΤ, επανέρχεται σήμερα κάνοντας ακόμη ποιο μεγάλη.
Ουσιαστικά προανήγγειλε τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας και την ίδρυση ενός νέου πολυσυλλεκτικού κόμματος αδειάζοντας τους Νεοδημοκράτες που τον έκανα αρχηγό του κόμματος τους. Αυτό που ακουγόταν πολύ καιρό τώρα τελικά ήταν αλήθεια και σήμερα ειπώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη, του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.

Πιστεύω πως την διάλυση της Νέας Δημοκρατίας η βάση του κόμματος δεν θα του την συγχωρήσει ποτέ. Είναι αδιανόητο να τον ακολουθήσουν σε ένα κόμμα που θα μαζέψει όλα τα αποτυχημένα λαμμόγια του ΠΑΣΟΚ και όλους τους αποτυχημένους αριστερούς ψευτοκουλτουριάρηδες.

Αντώνη μου ποιος νομίζεις ότι είσαι ; Κατέβα από το καλάμι σου γρήγορα γιατί η προσγείωση θα είναι πολύ ανώμαλη και οδυνηρή.

Η Νέα Δημοκρατία πάντα είχε και πάντα θα έχει αρχηγό.
Αναγνώστης οπαδός της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε την είδηση τώρα.
Και επισήμως αλλαγή σελίδας στη Νέα Δημοκρατία! 

Από το βήμα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και αυτό έχει την δική του αξία σημειολογικά, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός για ένα νέο μεταρρυθμιστικό κίνημα, έξω από τα κομματικά όρια που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, ακόμα και αυτούς που είναι απέναντι! 

Ο Σαμαράς επανέλαβε πολλές φορές το όραμα για την "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" και την φράση "μεταρρυθμιστικό κίνημα", περνώντας πλέον σε μία νέα εποχή, που σε πρώτο πλάνο θα είναι οι μεταρρυθμίσεις και η αλλαγή σελίδας στη χώρα. Με λίγα λόγια το οριστικό κλείσιμο της μεταπολίτευσης. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως τα κόμματα χάνουν την λάμψη τους και μένει ένα πράγμα , η πίστη στην πατρίδα. 

Ο Σαμαράς ουσιαστικά από το βήμα του 9ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ , προανήγγειλε την μετεξέλιξη και διεύρυνση της ΝΔ , σε ένα μεγάλο λαϊκό ευρωπαϊκό κόμμα, με χαρακτηριστικά νέας εποχής, που θέλει στο πλευρό του όλους τους Έλληνες και κυρίως την ελπίδα αυτού του τόπου,τη νέα γενιά....

To πιο χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του, που προμηνύει τις σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα της ΝΔ: 

"Είστε στην πρώτη γραμμή ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού κινήματος που κερδίζει έδαφος συνεχώς.

Δεν αποτελείται μόνο από Νεοδημοκράτες πια…

Δεν είναι παραταξιακή υπόθεση η μεταρρύθμιση της Ελληνικής κοινωνίας.

Αγκαλιάζει πια το σύνολο του ελληνικού λαού"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια