Οι παραλίες ζητάνε και υπουργεία !


Έβγαλε η ουρά τους κόκκαλο και έχουνε και απαιτήσεις.
Ζητάνε υπουργεία και θέλουνε να κάνουνε κουμάντο στη κυβέρνηση οι τύποι του 6% συνολικά του εκλογικού σώματος βάση των δημοσκοπήσεων.
Ο ανεκδιήγητος παρλαπίπας Μπένυ θέλει να γίνει....
και αντιπρόεδρος τρομάρα του και ο δε Κουνέλης που ούτε για ταβερνιάρης δεν κάνει,θέλει και αυτός να έχει ρόλο στη νέα μέρα της κυβέρνησης.
Αντωνάκη το δικαίωμα εσύ τους το έδωσες με την κίνηση αυτοκτονίας να ρίξεις μαύρο στην ΕΡΤ.
Τρέχα τώρα να διώχνεις τους άχρηστους που σε περιβάλουν και σε "συμβουλεύουν". Ας πρόσεχες. 


Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει σε τέσσερα υπουργεία: στο Ανάπτυξης, το οποίο πιθανόν να σπάσει.... στα δυο ξανά, στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου ήδη ηγείται στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στο Απασχόλησης στο οποίο σήμερα υπουργός είναι ο Γιάννης Βρούτσης, για τον οποίο δεν υπάρχει σενάριο απομάκρυνσης, ίσως απλά να μετακινηθεί.
Το υπουργείο Ανάπτυξης είναι αυτό που διεκδικεί και η ΔΗΜΑΡ, όπως και το υφυπουργείο Τύπου, και μάλιστα με περισσότερη επιμονή απ’ ότι εκφράζεται για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τον κ. Μανιτάκη.


Πεποίθηση του Βενιζέλου είναι ότι τώρα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση, ενώ αν υπήρχε η δυνατότητα κοινής συμφωνίας με τον   Κουβέλη, θα μπορούσε ακόμη και ο ίδιος ο   Βενιζέλος να έμπαινε στην κυβέρνηση σε ρόλο πρωταγωνιστικό, όπως για παράδειγμα σε θέση αντιπροέδρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια