ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ-ΕΝΙΟΤΕ-Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΜΦΙΛΟΧΩΡΟΥΝ...

Έντονο-πλην, τυπικώς, χαμηλών τόνων- είχαν χθες από τη συχνότητα του Α΄ Προγράμματος της ΕΡΑ (12:10-12:30) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜ.ΑΡ. Βασίλης Οικονόμου με την οικοδεσπότη της ώρας αυτής δημοσιογράφο Αναστασία Ζήγου.

 Ή (και) συντόφισσα Τασούλα Ζήγου, κατά τη συντρόφισσα Αγγέλα Νταρζάνου του κομματικού δελτίου της «ΑΥΓΗΣ», η οποία....
την περιέλαβε την Κυριακή εις την «σκληρή γραμμή» σταυροδοσίας των ΣΥΡΙΖΑίων δημοσιογράφων γιά τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ της 18ης-19ης Ιουνίου, με το κομματικό ψηφοδέλτιο «Συσπείρωση-Δούρειος Ίππος», μαζύ με τους Γιώργο Γιουκάκη (αμέσως πρηγούμενο της εις την ΕΡΑ), τον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Τρίμη, τον Χριστόφορο Κάσδαγλη-αντίπαλον δέον του Τρίμη (εκδιωχθέντα διευθυντή της «ΑΥΓΗΣ», αλλά επανακάμψαντα εις το κομματικό μαντρί) και μερικούς ολίγους ακόμη.

Η συνάδελφος δεν ήθελε με τίποτε να πεισθεί γιά την σκοπιμότητα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων «όπως γίνεται», παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ να της εξηγήσει, ότι υπάρχουν διαδικασίες προς τούτο, ότι δεν κάνει ο αξιολογών ό,τι του κατέβει εις βάρος του αξιολογούμενου. Αλλά εκείνη επέμενε, αμετάπειστη, προκαλώντας την εντύπωση ότι κάτι «βαθύτερο» υπέβοσκε στη διαφωνία με το φιλοξενούμενο, εις την εκπομπή της «Υπάρχει λόγος», κάτι «πολιτικό», πέραν του δημοσιογραφικού ελέγχου... 
Τυχαίο αυτό; Βεβαίως και όχι! Και μάλιστα διόλου...

Η συνάδελφος, η οποία έχει ανακαλύψει τον ...παράδεισο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πράγμα πρόδηλο από καιρού,  όπως και της συνδικαλιστικής του παράταξης του απερχομένου προέδρου Τρίμη, με τόσο «βαρύ έργο» υπέρ των βαρέως δοκιμαζομένων δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ, είναι εις τη «Συσπείρωση-Δούρειος Ίππος» εκ μεταγραφής. Εις τις αμέσως προηγούμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο «Δημοσιογραφική Μεταρρύθμιση», προσκείμενο εις τη ΔΗΜ.ΑΡ και ενίους του ΠΑΣΟΚ και ήταν ένατη σε σταυρούς προτίμησης, αν δεν απατώμαι. 

Τώρα θα αναμένει, προφανώς, ότι, με την μεταπήδησή της εις το ψηφοδέλτιο του κόμματος-κορμού της επί θύραις «κυβέρνησης της Αριστεράς+Καμμένων+προθύμων», η συνδικαλιστική τύχη της θα είναι καλύτερη. Και βεβαίως δεν μπορούσε παρά «να βγει με κόκκινο» του φιλοξενούμενου πολιτικού της, ώστε να διαψεύσει και τους ελάχιστους δύσπιστους ότι κρατεί κάτι από τη ΔΗΜ.ΑΡ., που μετέχει εις την άθλια τρόικα εσωτερικού, ως γνωστόν!

Αν, πάντως, μπορεί να διαπιστώσει κανείς κάτι εντελώς αβίαστα από την «ανθρωπογεωγραφία» των δημοσιογράφων της χουντίζουσας ή ΥΕΝΕΔίζουσας –έστω- δημόσιας ραδιοτηλεόρασης (γιά το ακριβές μείγμα, αρμοδιότεροι είναι να το προσδιορίσουν οι του «συστήματος Σκουρλέτη» της Κουμουνδούρου) αυτό είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι αυτοί που κρατούν μάλλον τα κλειδιά σε επίπεδο παραγόμενου δημοσιογραφικού προϊόντος. Αυτό το γνωρίζουν καλώς και το υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια, με την πολύτιμη συμπαράσταση της απερχόμενης «εξουσίας Τρίμη»!



Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης
Τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια