Προτίμησε τα καλλιστεία ....σκύλων από το μνημόσυνο της αδελφής της !

Προτίμησε τα καλλιστεία από το μνημόσυνο !!!! 

Προτίμησε τα καλλιστεία από το μνημόσυνο Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την ημέρα που η Φαίη Μπλάχα υπέκυψε στα τραύματά της, με τον θάνατό της να γίνεται αφορμή  για να ξεδιπλωθεί ένα αστυνομικό-ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές της άτυχη κοπέλα, τη....
μεγαλύτερη αδερφή της Μαρία – Ελένη και τον ήδη προφυλακισμένο Βαγγέλη Στεφανάκη, ο οποίος κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς που εκτός από το χαμό του παιδιού τους έχουν έρθει αντιμέτωποι και με τις υποψίες για την εμπλοκή στην υπόθεση της μεγάλης τους κόρης Μαρίας Ελένη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, για κάποιο διάστημα αποτέλεσε τον «τρίτο πόλο» στη σχέση της Φαίης με τον Στεφανάκη.

Τελευταίο επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση, το οποίο τροφοδότησε εκ νέου τις φήμες, ήταν η απουσία της Μαρίας Ελένης από το μνημόσυνο της αδελφής της, που τελέστηκε στη περασμένη Κυριακή στη Νέα Μάκρη.

Η ίδια το Σαββατοκύριακο προτίμησε να παραβρεθεί σε… καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη, κάτι που προφανώς θεώρησε πιο σημαντικό από το μνημόσυνο της Φαίης, μόλις 40 ημέρες μετά τον χαμό της.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η «Μάνια», όπως τη φωνάζουν οι φίλοι, έδωσε προτεραιότητα στο αγαπημένο της  χόμπι έναντι της οικογένειας. Μόλις μια ημέρα πριν εκπαίδευση στο νοσοκομείο η Φαίη, η αδελφή της είχε «αποδράσει» ξανά από το οικογενειακό δράμα, συμμετέχοντας και τότε σε καλλιστεία σκύλων.

«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη. Συγγενείς και φίλοι μαζευτήκαμε για το μνημόσυνο στον τάφο της. Μάλιστα, η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι, ήρθε από την Αμερική ειδικά γι΄ αυτόν το σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει μέρος σε… καλλιστεία σκύλων…», λέει με απογοήτευση ο καπετάν Αντώνης και ξεσπάει: «Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν…».
enikos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια