Απίστευτες οδηγίες του 902 στους τηλεθεατές του πως να παρακολουθούν τηλεόραση και να μην εκνευρίζονται όταν κόβεται το σήμα του 902 από την degea !

Εύκολα οι τύποι σε ρίχνουν στα ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβεις.
Για να γράψεις τέτοιο κείμενο πρέπει να είσαι καμένος ή να απευθύνεσαι σε καμένους. 
Διαβάστε τις οδηγίες που δίνει ο 902 στους τηλεθεατές του για το πως να παρακολουθούν το πρόγραμμα των απολυμένων της ΕΡΤ από τον 902 και πως να μην εκνευρίζεται όταν κόβεται το σήμα από την degea και μάλιστα δίνει ακριβείς οδηγίες πως να είναι....
σε εγρήγορση ο τηλεθεατής για να δει 22-25 δευτερόλεπτα τηλεόραση και και και.
Δείτε όλο το κείμενο

Προσοχή! Προσοχή! Για να δείτε το πρόγραμμα των δημοσιογράφων της ΝΕΤ όταν η Digea φιμώνει τον «902»

Με δεδομένο ότι η Digea κόβει τη μετάδοση του «902» μόλις εμφανιστεί εικόνα από τη ΝΕΤ και με βάση τις χρονομετρήσεις που κάναμε, προκύπτει ότι ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα χρόνο για να δει εικόνα από την εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Στα 22-25 δευτερόλεπτα η Digea παγώνει την εικόνα και εμφανίζονται οι γνωστές μπάρες. Μόλις αρχίσουμε να εκπέμπουμε δικό μας πρόγραμμα, η Digea αφαιρεί τις μπάρες.

Σ' αυτό το σημείο, λοιπόν, ο τηλεθεατής πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση:

Μόλις ανοίγει το κύκλωμα για να φανεί η εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα να ρίξει μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο, πριν η Digea, δηλαδή οι μεγαλοκαναλάρχες ιδιοκτήτες της, ρίξουν πάλι μπάρες στην οθόνη.

Αυτή η εναλλαγή, πρόγραμμα «902» - μετάδοση από ΝΕΤ - μπάρες Digea - πρόγραμμα «902» - μετάδοση απο ΝΕΤ - μπάρες Digea και τούμπαλιν συνεχίζεται στο διηνεκές.

Λεπτομέρεια: Μόλις η Digea ρίξει μπάρες στη μετάδοση του «902» εμείς ανταποδίδουμε αρχίζοντας τη μετάδοση ενός μουσικού θέματος από τον Καραγκιόζη. Μόλις κατεβάσουν τις μπάρες συνεχίζουμε με κανονικό πρόγραμμα.

Δηλαδή ο τηλεθεατής έχει δύο στοιχεία που του εξασφαλίζουν ότι θα δει έστω και με διακοπές τη μετάδοση των εργαζομένων της ΝΕΤ:

1. Παρακολουθεί πότε παίζει το μουσικό θέμα του Καραγκιόζη (μ' αυτό μπαίνει σε εγρήγορση) και γνωρίζει ότι μετά από λίγο θα δει και τα 22-25 δευτερόλεπτα από τη μετάδοση των εργαζομένων στη ΝΕΤ.

2. Κρατά πατημένο το χρονόμετρο ώστε από τα 20 δευτερόλεπτα να προετοιμάζεται ψυχολογικά έτσι που να μην τσαντίζεται επειδή σε λίγο θα δει μπάρες στην οθόνη.

Το κρίσιμο είναι να παραμείνει συντονισμένος στον «902» και αντί να του σπάνε τα νεύρα, να διασκεδάζει σκεπτόμενος τους τύπους στην κονσόλα της Digea που κοντεύουν να βγάλουν κάλους στα δάκτυλα καθώς κάθε λίγο πρέπει να πατάνε το κουμπάκι που ρίχνει τις μπάρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια