Έφαγαν "πόρτα" οι μισές! Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται


Μετά τα 6 "όχι" της πρώτης ημέρας η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν έδωσε άδεια στον Πανιώνιο και στον Πανθρακικό. Αν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός δεν κερδίσουν την έφεση τότε η Ξάνθη θα βγει στην Ευρώπη.
8 ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν πήραν την άδεια συμμετοχής σε πρώτο βαθμό. Μετά τους....
Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ. ΑΕΚ και Κέρκυρα ήταν η σειρά του Πανιωνίου και του Πανθρακικού.

Ο φάκελος των Νεοσμυρνιωτών είχε πολλά προβλήματα και θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να αλλάξει τα δεδομένα στην επιτροπή Εφέσεων.

Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Πλατανιάς, ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός πήραν άδεια όπως και από χθες η Βέροια, η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης.

Από τους 8 ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν οι περισσότερες (ΑΕΚ και Κέρκυρα δεν ενδιαφέρονται για την άδεια αφού έχουν υποβιβαστεί) αναμένεται να ασκήσουν έφεση εντός 5 ημερών. Αν και τότε δεν πάρουν άδεια τότε θα έχουν περιορισμό στις μετεγγραφές ενώ δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Ο.Φ.Η., ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια