Τατσόπουλος: "Ο Πάγκαλος πάσχει από μια ασθένεια που πάσχω κι εγώ..."...


«Ο Πάγκαλος πάσχει από μια ασθένεια που πάσχω κι εγώ – γι’ αυτό και μπορώ να την αναγνωρίζω στους άλλους ανθρώπους. Εγώ πάσχω σε αρχικό στάδιο και ο Πάγκαλος, όμως, σε...
προχωρημένο. Αυτή η ασθένεια ονομάζεται “επιλεκτική αμετροέπεια”. Συνίσταται στο να έχεις φοβερό αισθητήριο, μύτη και να....
καταλαβαίνεις αμέσως την αμετροέπεια στα λόγια των άλλων, όπως τη χοντράδα του Ζίζεκ, αλλά να μην την αναγνωρίζεις ποτέ στα δικά σου λόγια. Επίσης, ο Πάγκαλος παρέδωσε μαθήματα πώς να κατακάθεται μια σκόνη από τη χοντράδα ενός άλλου με τη δική σου χοντράδα. Με τη χοντράδα τη δική του, δηλαδή, γι’ αυτό που είπε ο Ζίζεκ» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, στην εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου στον Βήμα FM.

Σε ό,τι αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι: «Υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι θα το πάνε στις καλένδες – ή για τον Αύγουστο ή για του Αγίου Ποτέ. Αυτό συνδυάζεται με ένα κλείσιμο του ματιού της Ν.Δ. – γιατί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αντιδρούν και λένε “φέρτε το τώρα”, δεν μπορώ να τους βάλω στα ίδια. Γι’ αυτό έρχεται αυτός ο νόμος. Διότι είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και πρώτοι σε ρατσιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Επειδή η Ν.Δ. της αρέσει να κλείνει το μάτι, γιατί σκέπτεται ότι αύριο η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι τρίτο κόμμα, θέλει να αφήνει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό με μια ομάδα. Δημιουργήθηκε όλο αυτό από το «Δουβλίνο 2» που λέει για όποιον συλλαμβάνεται, να πηγαίνει στην πύλη εισόδου. Δηλαδή, στην Ελλάδα που είναι πύλη εισόδου. Δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα χωρίς να αναθεωρηθεί η συνθήκη “Δουβλίνο 2”. Να αναθεωρηθεί άμεσα. Να φτιάξουμε ανθρώπινες συνθήκες ή να μην στοχοποιούμε αυτούς τους ανθρώπους – γιατί δεν είναι εγκληματίες – αντί να δημιουργούμε την ψευδαίσθηση ότι άμα τους πετάξουμε στη θάλασσα θα αλλάξει η οικονομία και θα βρούμε δουλειά… Όλα αυτά τα παπάρια που λέει η Χρυσή Αυγή»!

Για τη Χρυσή Αυγή σχολίασε: «Εγώ τους βρίζω; Επειδή τους λέω φασίστες και δεν τους λέω κυρίους; Θα είναι καλύτερα να τον λέω κύριο φασίστα τον Κασιδιάρη; Θα γίνει κύριος; Ο κ. Παναγιώταρος μας έδειχνε τα ρόπαλά του και μας έλεγε ότι τα θέλει για μπέιζμπολ, γιατί είναι εθνικό μας άθλημα. Γι’ αυτό τα έχει τα ρόπαλα ο κ. Παναγιώταρος. Για να χτυπάει τους μετανάστες; Όχι. Για να διαδώσει το μπέιζμπολ στην Ελλάδα. Αν τον πω κύριο αυτόν τον φασίστα, είμαστε ικανοποιημένοι;».

Τέλος, ερωτηθείς για το dress code της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοχαρακτηρίστηκε ως « ένας από τους πιο κακοντυμένους βουλευτές, και μέσα και έξω από τη Βουλή» προσθέτοντας ότι: «Πρέπει να πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ντύσιμο και δεν δίνω καμία σημασία στο dress code. Εμένα με ενδιαφέρει τι λένε και τι ψηφίζουν κυρίως οι βουλευτές. Αν ψηφίζουν τα πιο αντιλαϊκά μέτρα, δεν πάνε να ντυθούνε φιγουρίνια; Εγώ θεωρώ ότι προσβάλλω τη Βουλή όταν ψηφίζω τέτοια μέτρα και όχι με το ντύσιμό μου. Ε, δεν πάνε και με μαγιό και βατραχοπέδιλα! Αλλά να πάνε με βατραχοπέδιλα, εάν ήταν να ψηφίσουν κάτι ουσιαστικό. Η πολιτική είναι ουσία, δεν είναι τύποι. Έχουμε τρελαθεί τελείως, ρε παιδιά; Μας ενδιαφέρει εάν η άλλη φόρεσε το παπαγαλάκι;».
nonews-news.blogspot

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια