Αγρίνιο: Σπαραγμός στην κηδεία της δασκάλας - Ράκος ο μητροκτόνος!


Τραγική φιγούρα στην κηδεία ο σύζυγος και ο μεγαλύτερος γιος της γυναίκας, που επέστρεψε εσπευσμένα από το εξωτερικό - Απαρηγόρητος ο μητροκτόνος... (δείτε φωτό)
Με ένα γιατί....
να κρέμεται από τα χείλη όλων και μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε πριν από λίγη ώρα η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που χθες τα ξημερώματα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ίδιου του γιου της στην οδό Ιωνίας, στην Δ.Κ. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.



Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών συναδέλφων αλλά και ατόμων που γνώρισαν την γυναίκα σαν εκπαιδευτικό, σαν γειτόνισσα, σαν φίλη.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της και ο μεγαλύτερος γιός της που σπουδάζει στο εξωτερικό και που επέστρεψε εσπευσμένα μετά την τραγωδία, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός της δολοφονίας της συζύγου και μητέρας, από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της.




O 17χρονος μητροκτόνος, έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά τον φόνο, ενώ σε πολύ άσχημη κατάσταση κρατείται στη αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, και αναμένεται να παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου την Δευτέρα για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχει συνειδητοποιήσει το έγκλημα που διέπραξε και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξεσπάει σε λυγμούς. ''Δεν θέλει να δει και να μιλήσει σε κανέναν'' έλεγαν αστυνομικοί, που έχουν συγκλονιστεί από την οικογενειακή τραγωδία

"Ο 17χρονος είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας"
Γείτονες της οικογένειας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου περιγράφουν τον 17χρονο ως έφηβο με κλειστό χαρακτήρα, ο οποίος δεν είχε πολλές παρέες, τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου και προτιμούσε τις περισσότερες ώρες να βρίσκεται στο σπίτι του, ειδικά αυτή την περίοδο που ο 17χρονος έδινε πανελλαδικές εξετάσεις.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια