Η Ρεάλ τα δοκάρια η Ατλέτικο το κύπελλο μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!!! (βίντεο)

Η... κούπα του αιώνα! (vids)Το όνειρο κάθε οπαδού της Ατλέτικο έκαναν πράξη οι παίκτες της ομάδας. Έσπασαν την "κατάρα" των 25 συνεχόμενων αγώνων που δεν κέρδιζαν την Ρεάλ, στον τελικό κυπέλλου Ισπανίας και μάλιστα μέσα στο σπίτι της αντιπάλου. Οι Ροχιμπλάνκος....
επικράτησαν με 2-1 στην παράταση και μετά από ένα θρίλερ 120 λεπτών πανηγύρισαν το 10ο κύπελλο της ιστορίας τους. Αποβλήθηκαν Μουρίνιο και Ρονάλντο.
Ένας τελικός που τα είχε όλα. Η Ρεάλ μπορεί να έχασε ευκαιρίες, να ήταν καλύτερη από την Ατλέτικο, να είχε τρία δοκάρια, όμως τελικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Κι όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά γι' αυτήν. Στο 14ο λεπτό ο Ρονάλντο σκόραρε σε δεύτερο τελικό κυπέλλου και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Ατλέτικο δεν μπορούσε να απειλήσει αλλά αρκούσε μία μαγική ενέργεια του Φαλκάο για να έρθει η ισοφάριση. Ο Κολομβιανός έκανε... πλάκα στον Αλμπιόλ, πάσαρε στον Ντιέγκο Κόστα και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1.

Η Ρεάλ κυνήγησε το δεύτερο γκολ αλλά οι παίκτες της σημάδευαν τα δοκάρια. Στο 43' ο Οζίλ, στο 62' ο Μπενζεμά και στο 67΄ο Ρονάλντο είχαν ραντεβού με την ατυχία ενώ στο 74' ο Μουρίνιο αποβλήθηκε για τις διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

Στην παράταση η Ατλέτικο το ήθελε περισσότερο και χάρη στο γκολ του Μιράντα στο 98' έφτασε στη μεγάλη νίκη, πρώτη μετά από 14 χρόνια με αντίπαλο την Ρεάλ.

Η βασίλισσα στο 109' έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κουρτουά να νικάει τον Οζίλ ενώ ο Ρονάλντο αποβλήθηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος της παράτασης για χτύπημα εκτός φάσης. Το ματς πήγε να τιναχτεί στον αέρα αφού οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια αλλά τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Με δέκα έμεινε και η Ατλέτικο, λίγο αργότερα, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκάμπι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια