ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΡΑΜ

AEROSKAFOS
ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ

Νεκροί και οι 7 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη στη Μπαγκράμ Τα επτά μέλη του πληρώματος ενός εμπορευματικού αεροσκάφους που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα, λίγα λεπτά με την....
απογείωσή του, στη στρατιωτική βάση του Μπαγκράμ, στα βόρεια της Καμπούλ, είναι νεκρά, όπως ανακοίνωσε η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Ένας εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι και οι επτά επιβαίνοντες στο αεροσκάφος είναι νεκροί. Υπογράμμισε επίσης ότι την ώρα της συντριβής δεν παρατηρήθηκε στην περιοχή καμία "εχθρική δραστηριότητα", αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν επρόκειτο για κατάρριψη, όπως είχαν υποστηρίξει νωρίτερα μαχητές των Ταλιμπάν. Το ΝΑΤΟ δεν αποκάλυψε την εθνικότητα των θυμάτων, ούτε τον τύπο του αεροπλάνου που συνετρίβη στη μεγαλύτερη αεροπορική βάση των συμμαχικών δυνάμεων.

Ωστόσο ένα σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε χωρίς να υποψιάζεται ένας πολίτης που έτυχε να περνάει κοντά από το αεροδρόμιο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το αεροσκάφος αρχικά δείχνει να πετάει κανονικά, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως ξαφνικά αρχίζει να παίρνει επικίνδυνη κλίση ώσπου καταλήγει στο έδαφος όπου και εκρήγνυται παρασέρνοντας στο θάνατο και τους επτά επιβαίνοντες.

makeleio.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια