Από Μύκονο, Λας Βέγκας τα καρντάσια (ν) Παπανδρέου!


Από Μύκονο, Λας Βέγκας τα καρντάσια (ν) Παπανδρέου!Ανέμελες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και πολυτέλεια για τα αδέρφια Παπανδρέου. Αρνούνται προκλητικά να αλλάξουν τον τρόπο διαβίωσής τους.
Ανέμελες στιγμές με αρκετή δόση πολυτέλειας εξακολουθούν να βιώνουν τα αδέρφια Παπανδρέου. Ο Γιωργάκης και ο Νίκος, σε μία....
άνευ προηγούμενου πρόκληση, για τον ελληνικό λαό αρνούνται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους παραμένοντας πιστοί στις χλιδάτες συνήθειές τους!

Ο «άμοιρος ευθυνών» Γιωργάκης κάνει τα ταξιδάκια στο «Bellagio» ενώ ο σικάτος αδερφός του κυνηγά τις αδερφές Kardashian στη Μύκονο...
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο Γιώργος βρέθηκε στις Σπέτσες τις ημέρες του Πάσχα. Μάλλον ήθελε να κάνει παρέα στον Θρύλο της καλαθοσφαίρισης Μάικλ Τζόρνταν.

Το Πάσχα πέρασε και ο Γιώργος χωρίς να χάνει χρόνο ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για άλλο ένα πληρωμένο ταξίδι. Αυτή τη φορά στο Λας Βέγκας με σκοπό να μιλήσει σε συνέδριο όπου παρίσταντο οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι των hedge funds που πλούτισαν από την ελληνική κρίση.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο – καζίνο «Bellagio», γνωστό και από την ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ «Η συμμορία των 11». Παρόντες στην εκδήλωση ο σπουδαίος Αλ Πατσίνο καθώς και ο Όλιβερ Στόουν.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος είπε να πάρει αέρα κυκλαδίτικο. Αφού επιβιβάστηκε στο πολυτελές σκάφος φίλου του ξεκίνησε μία περιοδεία στις Κυκλάδες. Σημείο αναφοράς της παρέας ήταν ο χλιδάτος Πάνορμος της Μυκόνου, όπου απόλαυσαν τα εξαίσια εδέσματα της τοπικής κουζίνας, αλλά δέχτηκαν και τις λοξές ματιές των υπολοίπων κοσμικών που βρέθηκαν το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία.

Τα αδέρφια πάνε κόντρα στο ρεύμα και συνεχίζουν τις ανόητες σπατάλες! Απλά για ακόμη μία φορά κάνουν τη διαφορά...
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια