Πρώην σωματοφύλακας επιχειρηματία ο βομβιστής της Βουλιαγμένης


Πρόκειται για άτομο που πλαισίωνε την ιδιωτική ασφάλεια επιχειρηματιών και μαζί με τους συνεργούς τους πραγματοποιούσαν «ανταποδοτικές επιθέσεις»

Η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εντοπίσει τον ποινικό που έκανε την επίθεση αποστολή δέματος - βόμβα τον Ιούνιο του 2012, στην Βουλιαγμένη, ενώ....
από την έρευνα προέκυψε πως συμμετείχε και σε άλλες βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα με στόχους ιδιώτες.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ από τα έως τώρα στοιχεία πρωταγωνιστής αυτής της υπόθεσης και κατασκευαστής των εκρηκτικών μηχανισμών θεωρείται ένας 35χρονος Κρητικός, ο οποίος έχει συλληφθεί προ μερικών μηνών και βρίσκεται φυλακισμένος για άλλη εγκληματική επίθεση στα Χανιά.

Πρόκειται για άτομο που πλαισίωνε την ιδιωτική ασφάλεια επιχειρηματιών και μαζί με τους συνεργούς τους πραγματοποιούσαν «ανταποδοτικές επιθέσεις». Μία από αυτές ήταν η αποστολή δέματος - βόμβα τον Ιούνιο του 2012, στην Βουλιαγμένη.

Υπενθυμίζεται πως τότε υπάλληλος ανθοπωλείου παρέδωσε το πρωί της 15ης Ιουνίου 2012 - μία γλάστρα και ένα μεταλλικό κουτί στον 40χρονο επιχειρηματία -φωτογραφία-, συνιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη, ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Ήρας 18 στην Βουλιαγμένη. Οταν εκείνος επιχείρησε να ανοίξει το κουτί σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη αφού το δέμα ήταν παγιδευμένο με αμυντικού τύπου χειροβομβίδα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος, με σοβαρά τραύματα, για πολλές ημέρες.
parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια