Όλο το διαδίκτυο την πάτησε με τη φωτογραφία του μικρού κοριτσιού. Όλη η αλήθεια για την ιστορία της φωτογραφίας που συγκλονίζει!

Εδώ και τρεις ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια συγκλονιστική φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που έχει ξαπλώσει στην ζωγραφισμένη με κιμωλία μητέρα της, έχοντας αφήσει έξω από αυτή τα παπούτσια της. 

Η ιστορία που λέγεται πως υπάρχει πίσω από αυτή τη φωτογραφία είναι πως το κοριτσάκι έχει χάσει τη μητέρα της στον πόλεμο και πως....

φιλοξενείται σε κάποιο ίδρυμα. Το κοριτσάκι έχει χάσει τη διάθεσή της, δεν τρώει, δεν κοιμάται, δεν παίζει... Ένα βράδυ που οι υπέυθυνοι την έψαχναν τη βρήκαν στον προάυλιο χώρο σε αυτή την κατάσταση. Υποτίθεται πως εκείνη ζωφγράφισε τη μητέρα της και ξάπλωσε μέσα της, αφήνοντας από σεβασμό τα παπουτσάκια της έξω από αυτή.

Ναι, θα μπορούσε να είναι πραγματική αυτή η ιστορία... Ναι, κι από μόνη της σαν σκέψη συγκλονίζει... Άλλωστε δεν είναι λίγα τα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους στον πόλεμο και που έχουν στερηθεί την αγάπη τους.


Απλά στη συγκεκριμένη φωτογραφία τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά... Προέρχεται από τον 24χρονο Ιρανό φωτογράφο Bahareh Bisheh. Ένα από τα θέματά του στις συλλογές των φωτογραφιών του, λέγεται "I have a mother" με το κοριτσάκι σε διάφορες πόζες. Μάλιστα ακούγεται πως είναι η ανιψιά του...


O ίδιος έχει αναρτήσει τις φωτογραφίες από τον Ιούλιο του 2012 και είναι αρκετές στο ίδιο ύφος... Τώρα όμως είναι πολλοί που τον ρωτούν γι' αυτό το κοριτσάκι κι από ποιο ορφανοτροφείο προέρχεται. Η λάθος ιστορία ξεκίνησε από ένα κινέζικο tweet και μετά από χιλιάδες retweets φτάσαμε στην αλήθεια.


Δες εδώ κάποια από τα έργα του φωτογράφου με το ίδιο θέμα!


/

/

/

/

tlife.gr/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. I'm linking this webpage from my personal blog . this has all the usefull information necessary.

    Look at my site :: having trouble getting pregnant the third time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
    I know this is completely off topic but I had to share it with
    someone!

    Here is my blog: gold price in india today 24 carat live

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.