Αγγελος Στάγκος ο γλύφτης του Σημίτη σε ένα ακόμα παραλήρημα κατά του Καραμανλή!


Αυτόν τον "κύριο" Αγγελο Στάγγο τον ξέρετε ; Όπως θα είδατε το κύριος το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι κύριος αλλά ένα αποτυχημένος διαπλεκόμενος της δημοσιογραφίας που δεν έχει πετύχει και τίποτα αξιόλογο στην καριέρα του και μην βιαστείτε να πείτε ότι έγινε πρόεδρος της ΕΡΤ, γιατί αν δεν τον έβαζε ο Σημίτης ο κολλητός του, ούτε....
απέξω δεν θα πέρναγε από το μαγαζί....

Εκεί που λέγαμε ότι είχαμε γλυτώσει από τον τυχάρπαστο

που το παίζει δημοσιογράφος, τσούπ πετάχτηκε σαν τρίχα που μπερδεύεται στην "τσαπού", για να ανεβάσει ένα άρθρο προφανώς κατευθυνόμενο, γιατί τον ίδιο δεν τον έχω ικανό να γράψει τίποτα από μόνος του.
Μας είπε λοιπόν αυτός ο "κύριος" ότι για όλα φταίει ο Κώστας Καραμανλής, ότι αυτός είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που περνάει η χώρα μας και ότι έπιασε στον ύπνο τον πανάγαθο Παπανδρέου και του έδωσε την χρεοκοπημένη χώρα.

Ο Στάγγος λοιπόν αναφέρεται σε κάποια περιθωριακή Βέλγική εφημερίδα που κατηγορεί τον Καραμανλή, η οποία βεβαίως παλαιότερα υμνούσε την Χούντα. (Διαβάστε εδώ)

Πρόκληση στο δημοκρατικό συναίσθημα κάθε πολίτη αποτελεί το δημοσίευμα της περιθωριακής Βέλγικης εφημερίδας «La Libre Belgique».
Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι με άρωμα παρακράτους θεώρησαν πρέπον να ανάγουν σε «μείζον πολιτικό θέμα» τον οχετό συκοφαντίας που εξαπολύει κατά του Κώστα Καραμανλή, με παράλληλα διθυραμβικά σχόλια για τον ...Γιώργο Παπανδρέου!

Στο δημοσίευμα αυτής της φυλλάδας βασίζεται ο τυχάρπαστος Στάγγος για να επιτεθεί στον Καραμνλή.


Τι λες βρε άσχετε κολλητέ του Αρχιερέα της διαπλοκής ; Λίγο τσίπα ρε δεν έχεις να το βουλώσεις και να κρυφτείς σε κανά λαγούμι ; Έχεις το θράσος να μιλήσεις για κάποιον που έλεγε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, ενω ο πανάγαθος (όπως τον αποκαλείς GAP) δούλευε υπογείως με το ΔΝΤ μήνες πριν για να σπρώξει την χώρα στην μέγγενη των τοκογλύφων ;


Και στην τελική ποιος είσαι εσύ ρε που θα το παίξεις τιμητής;

Εσύ δεν είσαι ο γλείφτης και κολλητός του Σημίτη που σε έβαλε και πρόεδρο στην ΕΡΤ αφού φίλησες κατουρημένες ποδιές ;
Φυσικά ο Άγγελος Στάγγος είναι ο...πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ που πήρε σε 2,5 χρόνια(σύμφωνα με το "Παρόν"), 1,2 εκ ευρώ για να μείνει στην θέση του.

Εσύ δεν είσαι αυτός που έλεγες για το φιλαράκι σου το 2008 «Η μόνη διέξοδος για το ΠΑΣΟΚ είναι να αναλάβει ο κ. Σημίτης, αρκεί να το θέλει και ο ίδιος» (Reporter.gr, 04/03/2008).


Προφανώς να υποθέσω ότι είσαι υπερήφανος για την διακυβέρνηση Σημίτη και δεν βρίσκεις τίποτα μεμπτό μέχρι το '04 που κυβέρνησε.  Θα σου θυμίσω μόνο το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που έφαγαν τα λεφτά εκατομμυρίων Ελλήνων τα λαμόγια της διαπλοκής. Τότε δεν ήταν που σύσσωμη η κυβέρνηση της διαπλοκής παρακινούσε τους Έλληνες να ποντάρουν στο χρηματιστήριο ;

Δηλαδή ρε αποτυχημένε, άχρηστε, είσαι υπερήφανος που είναι φίλος σου κάποιος που δεν έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά έπρεπε να κάνει παρέα στον Ακη σε κάποιο ευάερο και ευήλιο κελί ;

Τι έγινε ξαφνικά και δύο τσιράκια του Σημίτη (Στάγγος και  Στουρνάρας) βγήκαν μπροστά και χτυπάνε τον Καραμανλή, όταν το 2008 ο Στουρνάρας πρόεδρος του ΙΩΒΕ υμνούσε την διακυβέρνηση Καραμανλή!


Έλεγε συγκεκριμένα:



«Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλης αυτής της περιόδου, από τα μέσα της δεκαετίας το 1990 μέχρι σήμερα(2008), είναι και η πραγματική σύγκλιση, παράλληλα με την ονομαστική… Οι θετικές αυτές ήταν σε μεγάλο βαθμό μη αναμενόμενες και οφείλονται κυρίως στην εφαρμογή μιας περισσότερο ορθολογικής και ρεαλιστικής οικονομικής πολιτικής από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέχρι σήμερα(2008) και δευτερευόντως στις ευνοϊκές διεθνείς εξελίξεις που χαρακτήρισαν αυτή την περίοδο».


Δηλαδή ο κ. Στουρνάρας σήμερα μας λέει ότι ο μεγάλος εκτροχιασμός  έγινε τη διετία 2007-2009, την περίοδο που ο ίδιος εξυμνούσε το 2008 ως «περισσότερο ορθολογιστική και ρεαλιστική οικονομική πολιτική».



Για πές μας ρε Στάγγο ποιος ήταν ο εμπνευστής της «δημιουργικής λογιστικής» και των περιβόητων "greek statistics"» που έβαλαν τη χώρα στην ΟΝΕ απροετοίμαστη;

Φυσικά ήταν το αφεντικό σου ο Σημίτης μαζί με το Στουρνάρα και εσένα από δίπλα να χειροκροτείς .

Λοιπόν κουκλίτσα μου είναι χαρά μου να απαντάω στα περίεργα όσο και επικίνδυνα άρθρα που στερούνται λογικής αλλά και επιχειρημάτων. Γιαυτό άλλωστε και γράφω σε αυτόν τον τόνο.


Σταμάτα να προκαλείς και αφού βλέπεις ότι δεν το έχεις ρε παιδί μου καλύτερα γράφε για καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Δηλαδή ποιος τραγουδάει που , ποιος πηδάει ποιον και τέτοια εύκολα θέματακια. Τα"δύσκολα ποτέ δεν τα είχες" γιατί πάντα ήσουν δημοσιογράφος της πλάκας.

Καλημέρα.

zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια