Γνωριζόμαστε από κάπου; Άγγλος έπιασε το ίδιο ψάρι που είχε πιάσει πριν από 14 χρόνια (Pics)κοσμ


Άναυδος έμεινε ένας Άγγλος όταν κατάλαβε ότι ψάρεψε... έναν παλιό γνώριμο.
Ο λόγος για τον Angler Tim Cosens, ο οποίος ψάρεψε τον ίδιο κυπρίνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια, το 1999 όταν είχε πάει για ψάρεμα στη περιοχή Tunbridge Wells, στο Kent.
Σύμφωνα με την Daily mail, ο επίδοξος ψαράς επέστρεψε....
στην ίδια περιοχή, ελπίζοντας για μια παρόμοια επιτυχία. Μετά από τρεις ώρες ένιωσε πως κάτι άρχισε να "τσιμπάει", ενώ περίμενε επί 40 λεπτά μέχρι να το πιάσει.
Τότε είχε έκπληκτος ότι το ψάρι είχε το ίδιο φαλακρό "μπάλωμα" από τη μια πλευρά, όπως είχε και εκείνο που είχε ψαρέψει πριν από 14 χρόνια, και πως ήταν ο ίδιος κυπρίνος απλά διπλάσιος στο μέγεθος.
"Συνήθιζα να ψαρεύω στην εν λόγω λίμνη για χρόνια αλλά άλλαξα περιοχή αφού είχε πιάσει τους περισσότερους κυπρίνους εκεί", είπε ο ίδιος, ενώ προσέθεσε πως αποφάσισε να επιστρέψει εκεί.

"Περίμενα επί 3 ώρες και στάθηκα τυχερός καθώς συνειδητοποίησα ότι ο τεράστιος κυπρίνος που έπιασα είχε το ίδιο μπάλωμα από τη μια πλευρά με τον κυπρίνο που είχα πιάσει πριν από 14 χρόνια", τόνισε.
Τότε βέβαια ήταν περίπου 12 κιλά, ενώ τώρα είχε φτάσει τα 24!
"Ήταν ωραία που έπιασα το ίδιο ψάρι, ένιωσα σαν να συνάντησα ένα παλιό φίλο", είπε, ενώ σημείωσε πως μετά το reunion τον άφησε πάλι πίσω στη λίμνη.
Ο κυπρίνος εκτιμάται ότι είναι περίπου 20 ετών.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια