Ποιο λαμόγιο έφτιαξε την διάταξη που απολύει Δημόσιους Υπάλλήλους αλλά και Ιδιωτικούς ;

Σίγουρα η συγκεκριμένη διάταξη έφυγε από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αφού όπως λέει ο Μανιτάκης δεν την είχε δει, τότε κάποιοι από αυτούς που είναι γύρω από τον Υπουργό και το παίζουν σύμβουλοί του την έχουν γράψει.
Γεγονός είναι ότι όποιος την έγραψε είναι διεστραμμένος και προκειμένου να γίνει αρεστός στα μνημονιακά αφεντικά του, έφτιαξε αυτό το τερατούργημα. 
Ο μπαρμπαντώνης έχει μαζέψει....
δίπλα του όλους τους άχρηστους υπαλλήλους οι οποίοι χωρίς καμία γνώση χειρίζονται όλα τα θέματα της Δημόσιας Διοίκησης. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να γλύφουν τον κάθε  άσχετο υπουργό και να του πουλάνε εκδούλευση με μόνο όφελος την διάσωση  της όποιας θέση τους.

Αλήθεια ο αριστερός της πλάκας Μανιτάκης έχει τόσες δουλειές που δεν μπόρεσε να διαβάσει την διάταξη που έφτιαξαν τα λαμόγια πριν τη δώσει ; Τελικά αυτός ο άνθρωπος κάθε μέρα που περνάει δείχνει την ανικανότητα του και το πόσο επικίνδυνος είναι για την Χώρα. Το πιο πιθανό είναι να την είχε διαβάσει και μετά τον σάλο που προκλήθηκε να το παίζει αμερικανάκι ,δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα....

Ο Σαμαράς γιατί τον κρατάει ακόμα ; επειδή ο Κουνέλλης δεν συμφωνεί ; Τελικά αυτή η κυβέρνηση είναι για τα θηρία και εσύ Αντωνάκη τώρα που καλοκαιριάζει είσαι για να πηγαίνεις να ξανα-εγκαινιάσεις κάποιο έργο παρέα με τα παλτά που έχεις για συνεργάτες..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια