Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού έχουμε κάνει τον Κασιδιάρη και τον κάθε Κασιδιάρη πολιτειακό παράγοντα της χώρας.


Ένα άτομο που φαίνεται πως έχει ψυχολογικά προβλήματα, ίσως φταίει και το τικ στο μάτι. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι τσαμπουκαλεμένος συνέχεια με όλους και με όλα.
Το θέμα είναι ότι αυτού του κυρίου του έδωσαν και όπλο ύστερα από αίτηση του βέβαια.
Αλήθεια το όπλο τι το χρειάζεται ; Ποιος του το έδωσε και ποιες είναι οι διαδικασίες που γίνονται όταν κάποιος κάνει αίτηση για οπλοφορία ;
Έχει εξεταστεί από ψυχολόγο πριν πάρει στα χέρια του όπλο ;



Αποκάλεσε γελοίο και χοντρό τον Βενιζέλο και ο Μαρκογιαννάκης αποφάσισε την αποβολή του-Τί δηλώνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Πανικό σκόρπισε η παρουσία του Βενιζέλου στην Προανακριτική. Αφού διεκόπη η συνεδρίαση δέκα λεπτά μόλις ξεκίνησε την κατάθεσή του ο κ. Βενιζέλος, εξαιτίας του καυγά που ξέσπασε μεταξύ των κ.κ. Γεωργιάδη και Κασιδιάρη, φαίνεται ότι το κλίμα παραμένει τεταμένο.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι με απόφαση του κ. Μαρκογιαννάκη αποβλήθηκε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με μέλη της Επιτροπής ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να αποκάλεσε γελοίο και χοντρό τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης τον ανακάλεσε στην τάξη κάτι που προκάλεσε την έκρηξη οργής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος άρχισε να χτυπάει τα μικρόφωνα και να ρίχνει από το τραπέζι τα ποτήρια. Αποτέλεσμα η αποβολή του από την αίθουσα.

Σε πολλά από τα μέλη της επιτροπής προκάλεσε αίθσηση ηα απαθής στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί οτι πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έκανε την εξής δήλωση:

«Με προκάλεσε το πολιτικό ανδρείκελο που θέλει να λέγεται πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αυτός ζήτησε την αστυνομία και την ασφάλεια της Βουλής για να διακοπή η συνεδρίαση. Ο Μαρκογιαννάκης αντί να τον εγκαλέσει για την στάση του προτίμησε να τον προστατέψει και αφαίρεσε από μένα το λόγο. Πρόκειται για μια επιτροπή συγκάλυψης και παρωδίας στην οποία αρνούμαι να λάβω μέρος» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια