Ο Φούχτελ δίνει χάρτη στην Κεφαλογιάννη που έχει τα σκόπια σαν Μακεδονία και η κυρία χασκογελάει.

Ξετρέλανε τους Σκοπιανούς ο χάρτης που άνοιξε ο Φούχτελ, μπροστά στην Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρόσφατη συνάντηση τους.

Στο χάρτη που ξεδίπλωσε ο... Φούχτελος -όπως τον... έχει αποκαλέσει, η ίδια, η Άνγκελα Μέρκελ- τα Σκόπια αναφέρονται με το πρόθεμα «ΜΚ» δηλαδή «Μακεδονία».


«Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας» αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια», ενώ η ανταποκρίτρια του netpress.com.mk, έκανε λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Γερμανού αξιωματούχου ενώπιον της υπουργού Τουρισμού, η οποία όμως δεν αντέδρασε...

Το περίεργο θα ήταν να αντιδράσει ! 
Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να καταλάβεις και τι έγινε.

Βέβαια η κυρία Κεφαλογιάννη ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα, όπως του να μοιράζει λεφτά για την προώθηση της πατρίδος μας στο εξωτερικό. 

Πως μπορούμε άλλωστε να ξεχάσουμε το ανεπανάληπτο event στις όχθες του Τάμεση που στοίχισε μια περιουσία (75.000 ευρώ), με κάτι μαύρους χορευτές και την κ. Κεφαλογιάννη να τους φωτογραφίζει ; Βέβαια το συγκεκριμένο σόου μόνο την Ελλάδα δεν διαφήμιζε, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Μην ξεχάσουμε ότι το μάρμαρο τελικά το πλήρωσε ο γ.γ. γραμματέας της κ. Κεφαλογιάννη ο κ. Καραχάλιος, ο οποίος απολύθει, λες και η κυρία δεν γνώριζε τίποτα.
Ακόμα η κυρία, δεν προλαβαίνει, γιατί φτιάχνει και τρίτο site του ΕΟΤ σπαταλώντας 737.000 ευρώ ! Μήπως κάποιος να τις τραβήξει το αυτί και να την στείλει σπίτι της ή κινδυνεύουμε να παρεξηγηθεί η Αγία οικογένεια ;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια