Θλιβερός ο Μανιτάκης χθες στον Σκάι.


"Κύριε Παπαχελά, πήρα ρίσκο να έρθω στην εκπομπή σας"...


Και τι δεν ακούσαμε χθες βράδυ από το κανάλι του Φαλήρου το οποίο κάθε τόσο αναλαμβάνει και μια εργολαβία.
Η καινούργια που έχει αναλάβει είναι η αποκατάσταση του αποτυχημένου Μανιτάκη και ο καλύτερος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι βέβαια ο ανεκδιήγητος ....Παπαχελάς, (είναι μανούλα σε αυτά ο "dear" Αλέξης όπως τον έλεγε και η Κοντολίζα Ράις)....


Με "δύσκολες" ερωτήσεις που προκαλούσαν γέλιο προσπαθούσε ο καημένος ο Παπαχελάς να δώσει εύκολες πάσες στον Μανιτάκη, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Στο κόσμο του ο κυραντώνης δεν καταλάβαινε τίποτα, από γκάφα σε γκάφα το πήγαινε.

Αφού του τράβηξαν το αυτί ο Σαμαράς, ο Κουνέλλης (συγνώμη Κουβέλης) και η τρόικα, εμφανίστηκε έτοιμος για τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα, αλλά και για τις μετακινήσεις ή κινητικότητα όπως την έχει βαφτίσει, αλλά χωρίς να μας πει με ποιο τρόπο.


Όταν δε μπήκε στη "νοσηρή συζήτηση" , ουδείς κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε με τις προσφυγές, τα Πειθαρχικά, τους επιθεωρητές, κλπ. (μάλλον έχει κληρονομικό χάρισμα).

Μάλιστα έβγαλε την ουρά του απέξω λέγοντας πως την ευθύνη την έχουν οι τρεις αρχηγοί για τις απολύσεις.
Για πες μας ρε μπάρμπα εσύ δεν έλεγες πως αν σου πουν, να απολύσεις κόσμο, θα παραιτηθείς ;
Τι έγινε τώρα και άλλαξες γνώμη ρε συνώνυμο της αποτυχίας ; 

Μάλιστα έκανε και μακρόπνοα σχέδια πως είναι προσωπικό στοίχημα η μεταρρύθμιση.


Ρε παιδιά κάποιος να του πει ότι τον έχουν απολύσει αλλά του το κρατάνε για σορπράιζ, (Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι).


Πάντως ο τύπος πέρα του ότι είναι επικίνδυνος με την άγνοια του, (νομίζει πως τα ξέρει όλα ενώ στην ουσία δεν ξέρει απολύτως τίποτα), είναι και του δόγματος "εντάξει μωρέ άστο για αύριο", όπως για παράδειγμα είχε πολλούς μήνες στο γραφείο του εκθέσεις για τους επίορκους, αλλά μάλλον το είχε ξεχάσει και έριχνε ευθύνες σε άλλους, με αποτέλεσμα να μην γίνει τίποτα και να μας κυνηγούν οι τροικανοί για αθέτηση της συμφωνίας και να μην μας δίνουν τη δόση.


Κυραντώνη μου άστα αυτά τα αθλήματα δεν είναι για σένα, εσύ θέλεις να αράζεις στο εξοχικό σου στο Βόλο, να αγναντεύεις τη θάλασσα και να μην σε ενοχλεί κανείς.


Υπομονή γρήγορα το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια