Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες που μετείχαν στο Μαραθώνιο της Βοστόνης


Κανένας Έλληνας από την αποστολή του ΣΕΓΑΣ στον Μαραθώνιο της Βοστόνης δεν έχει τραυματιστεί από τις εκρήξεις. 

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Μεταξύ των δρομέων....
που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν και ο πρώην ταμίας του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας Παναγόπουλος, επικοινώνησε μαζί του και αυτός τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και υπόλοιποι Έλληνες δρομείς είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Αποτροπιασμό και θλίψη προκάλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα στη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών αθώων ανθρώπων. 

Το χτύπημα έγινε περίπου στις 3 το μεσημέρι την ώρα που τερμάτιζε μεγάλος όγκος δρομέων. Ανάμεσα στους δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν και ο πρώην ταμίας της ομοσπονδίας Δημήτρης Ανδριόπουλος. 

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, επικοινώνησε με τον Ανδριόπουλο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και υπόλοιποι Έλληνες δρομείς που πέρασαν τον Ατλαντικό για να συμμετάσχουν στον ιστορικό μαραθώνιο είναι καλά στην υγεία τους.

«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη την οποία και καταδικάζουμε. Είμαστε συγκλονισμένοι και στέλνουμε τη συμπαράσταση και τη συμπάθειας μας σε όλους όσοι ήταν εκεί. Είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς, πως ένα ιστορικό γεγονός όπως ο μαραθώνιος της Βοστόνης βρέθηκε στο στόχαστρο της τρομοκρατίας», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια