Μια ομάδα που διοικείται ουσιαστικά από έναν εμπαθή, κομπλεξικό, επαγγελματία οπαδό δε μπορεί να περιμένει τίποτα καλύτερο. AEK 1924 - 2013 ΤΕΛΟΣ !

Δυστυχώς είναι αλήθεια και είναι πολύ πικρή !
Η ΑΕΚ μετά από 89 χρόνια λαμπρής ιστορίας υποβιβάζεται στην Β' Εθνική κατηγορία !
Όπως είχε πει ο Οικουμενικός Πατριάρχης η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν ποτέ και είχε δίκιο, όμως όπως σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και η εξαίρεση είναι η ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ απέθανε σήμερα και την ευθύνη την έχουν άνθρωποι μέσα από την ΑΕΚ! 
Θέλω να πιστεύω ότι η "ΙΔΕΑ ΑΕΚ" θα....
μείνει ζωντανή.
Μια ομάδα που διοικείται ουσιαστικά από έναν εμπαθή, κομπλεξικό, επαγγελματία οπαδό δε μπορεί να περιμένει τίποτα καλύτερο. AEK 1924 - 2013
ΤΕΛΟΣ !

Η πορεία της ΑΕΚ ήταν προδιαγεγραμμένη εδώ και πολύ καιρό και ας κάναμε όλοι ότι δεν το βλέπαμε.
Ερχόταν η καταστροφή και εμείς κοιτάζαμε αλλού και λέγαμε "ΑΕΚ είσαι δεν πέφτεις" .
Μια χρονιά που ξεκίνησε με προβλήματα λόγω οικονομικών προβλημάτων, αφού οι μέτοχοι της ομάδας την άφησαν μόνη της, έτσι η ομάδα λόγω χρεών δεν πήρε την άδεια για συμμετοχή στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με αποτέλεσμα να χάσει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ, άμεσο επακόλουθο να μην πάρουμε την άδεια από την ΕΠΟ, για μεταγραφές παικτών (εκτός από 3).
Ανέλαβε πρόεδρος ένας άνθρωπος (ο Θωμάς Μαύρος) που δεν κάνει ούτε για πρόεδρος περίπτερου.
Μαζί με τον Δημητρέλο ξεπούλησαν όλους τους παίκτες και μάζεψαν κάτι άμπαλα παιδαρέλια και τα ονόμασαν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ !

Άφησαν την ομάδα αβοήθητη να την διασύρουν όλα τα λαμόγια που ορίστηκαν να διαιτητεύσουν παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να χαθούν βαθμοί.
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που είδαμε την εκτέλεση εν ψυχρό της ΑΕΚ.

Πρώτοι την εκτέλεσαν αυτοί οι αλήτες που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, αυτά τα 50 - 100 κωλόπαιδα που πάνε στο γήπεδο με ένα μόνο σκοπό, να δημιουργήσουν προβλήματα, βέβαια αν τα ρωτήσεις γιατί το κάνουν αυτό, δεν ξέρουν να σου πουν γιατί συνήθως είναι μαστουρωμένα και κάποιοι άλλοι τους "έσπρωξαν" να κάνουν αυτά τα έκτροπα.


Αποφασίζουν αυτοί, δια της βίας, διότι έχουν μεγαλώσει βλέποντας άλλους να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο στο ποδόσφαιρο και να καταργούν τους κανονισμούς του αθλήματος. Να επιβάλλουν το “εγώ” τους, να παίζουν το παιχνίδι με τους κανόνες που ορίζει το συμφέρον τους και όχι το εγχειρίδιο του ποδοσφαίρου. Κι αυτό σου απαντούν όταν τους ρωτάς, ότι αυτή είναι η αντίδρασή τους στη δράση των άλλων.
Δέσμιο των νταβατζήδων, δέσμιο και του νταβατζιλικιού των κάφρων, καταδικασμένο ποδόσφαιρο. Όπως και κάθε τι άλλο στην Ελλάδα.


Μετά έχεις ένα διαιτητή που διακόπτη τον αγώνα καταδικάζοντας την ομάδα στον υποβιβασμό, ενώ πριν από λίγο καιρό σε αντίστοιχο περιστατικό με τον ΑΡΗ ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, ο ίδιος είπε ότι διακόπτει τον αγώνα γιατί είναι καριερίστας !!!!!! 
Βέβαια ξέχασε να πει ότι ενώ συμφώνησε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ξαφνικά αφού δέχτηκε κάποιο τηλεφώνημα, είπε ότι το διακόπτει.

Ένα πρωτάθλημα που κάποιοι διαλέγουν ποιοι θα πάρουν το Πρωτάθλημα και ποιοι θα υποβιβαστούν, με στημένους αγώνες γιατί δεν μπορείς να βλέπεις μια ομάδα που επί 14 αγώνες δεν μπορεί να βάλει πάνω από 1 γκολ ξαφνικά στους δύο τελευταίους αγώνες να έχει βάλει 9 !!!!!!!!!!!! και μάλιστα στον ένα έπαιζε με 10 παίκτες και την τρίτη ομάδα στην βαθμολογία !!!!!!!!!!!!!

Τελικά η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που κάποιος της πήρε το Πρωτάθλημα στα χαρτιά και κάποιοι άλλοι, την υποβίβασαν στα χαρτιά.

Και τέλος μια διοίκηση που την κοπάνησε από το γήπεδο στο 75' λεπτό, αφήνοντας μόνο του τον Δέλλα να βγάλει το φίδι από την τρύπα, προφανώς γιατί κατάλαβε τι θα γινόταν.

Κύριοι η καταστροφή της ΑΕΚ έχει όνομα και λέγεται original.
Αν δεν υπήρχε αυτή η οργάνωση, η Ομάδα θα είχε Πρόεδρο , θα είχε γήπεδο, θα είχε την ομάδα Μπάσκετ στην Α' Εθνική, και η ομάδα Ποδοσφαίρου θα έπαιζε στην Ευρώπη. 

Αντί αυτού η Ποδοσφαιρική ομάδα θα παίζει στην Β' Εθνική όπως και η ομάδα Μπάσκετ και Βόλεϋ. 

Δείτε τι είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες για την καταστροφή της ΑΕΚ
ORIGINAL 21 η μεγαλύτερη καταστροφή της ΑΕΚ



ZOUZOUNI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια