Άνοιξαν τρύπα στον τοίχο του αστυνομικού τμήματος 3 αλλοδαποί και έφυγαν σαν κύριοι !

Aπόδραση τύπου Ντάλτον έκαναν τα ξημερώματα 3 κρατούμενοι από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου. Αφού έσκαψαν τον τοίχο πιθανότατα με κουτάλια, κατέληξαν στην αποθήκη του τμήματος και από εκεί βγήκαν στο διάδρομο και έφυγαν από την κύρια είσοδο σαν κύριοι!
Οι τρεις κρατούμενοι απέδρασαν στις 4.00 τα ξημερώματα από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου Αττικής, κυριολεκτικά κάτω....
από τη μύτη των αστυνομικών.

Πρόκειται για δύο Αλγερινούς και έναν Αφγανό, οι οποίοι εδώ και μέρες εσκαβαν τον τοίχο των κρατητηρίων, πιθανότατα με τα κουτάλια που τους είχαν δώσεις για να τρώνε το φαγητό τους.

Ο τοίχος των κρατητηρίων ήταν μεσοτοιχία με την αποθήκη του τμήματος, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους "Ντάλτον" οι οποίοι όχι μόνο δεν έχασαν την ψυχραιμία τους αλλά βγήκαν στον διάδρομο του τμήματος και έφυγαν από την κεντρική είσοδο...σαν κύριοι.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί έρευνα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ο ένας Αλγερινός είχε καταδικαστει για κλοπες, ειχε διαταχθει η προφυλάκιση του ωστοσο λογω συνωστισμου στις φυλακες κρατουνταν στο ΑΤ του Αγίου Δημητρίου. Ο δεύτερος Αλγερινος ειχε συλληφθεί πρόσφατα για κλοπές και αναμενόταν να οδηγηθει στον εισαγγελέα, ενώ για τον Αφγανό είχε εκδοθεί αποφαση για απέλαση.

Περισσότεροι απο 700 κρατούμενοι για τους οποίους υπάρχει αποφαση προφυλάκισης, κρατούνται στα τμήματα της Αττικής λόγω του συνωστισμού στις φυλακές της χώρας.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια