29 Μαϊου 1453 Εάλω η πόλις - 14 Απριλίου 2013 Εάλω Ο Βυζαντινογέννητος Δικέφαλος.


Ο περήφανος Δικέφαλος Αετός ύστερα από 17 χρόνια αδιάκοπων χτυπημάτων υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.
Η αγαπημένη μας ΑΕΚ δολοφονήθηκε.
Οι ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ είναι γνωστοί και καταζητούνται!....


***ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΝΟΧΟΙ γιατί αποτέλεσαν αδίστακτους τσοπάνηδες που δωροδόκησαν ή/και τρομοκράτησαν διαιτητές και αντίπαλες ομάδες ποδοπατώντας κάθε έννοια fair play αλλοιώνοντας επανηλλειμένως τον ποδοσφαιρικό χάρτη, μετατρέποντας τις επενδύσεις της ΑΕΚ σε καθαρές ζημιές.

***ΕΠΟ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΕΝΟΧΗ γιατί συμβιβάστηκε με τη βούληση των παραπάνω ακρωτηριάζοντας κάθε προσπάθεια αντίδρασης στο κατεστημένο.

***UEFA: ΕΝΟΧΗ γιατί επέτρεψε σε διαφθαρμένη ομοσπονδία να υπάρχει και να ορίζει πρωταθλητές, γιατί αρνείται την ένταξη της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρό δίνοντας απλόχερα τη δυνατότητα αλλοίωσης αποτελεσμάτων κατά βούληση.

***ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ: ΕΝΟΧΟΣ γιατί έγινε το μαχαίρι στα χέρια του Κοκκαλη δίνοντας του τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εκκινήσει το όραμα της καταστροφής.

***ΚΡΑΤΟΣ: ΕΝΟΧΟ γιατί επέδειξε εσκεμμένη ανοχή ετών στο βιασμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, συγκάλυψε σειρά σκανδάλων που θα μπορούσαν να σταματήσουν τη λαίλαπα με αποκορύφωμα το coriopolis, στέρησε την οικονομική επιβίωση της ΑΕΚ μέσω της υπόθεσης ψωμιάδη, κατέστησε την ΑΕΚ αστεγη, ανάγκασε όλους μας να χρηματοδοτήσουμε τον ολυμπιακό μέσω ΝΕΤ κλπ.

***ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ: ΕΝΟΧΟΙ γιατί προπαγάνδισαν ανελέητα με μεταδόσεις αγώνων που θύμιζαν 'ολυμπιακάρα vs τουρκμενιστάν', εμετικούς τίτλους εφημερίδων "15 χρόνια επιτυχίες"(μέρα αποχώρησης κοκκαλη), και εμπρηστικές δηλώσεις "τα ξέραμε"(μέρες coriopolis), "δεν υπάρχει πλεον παράγκα"(σσ δηλαδή παλιότερα υπήρχε?), κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.

***ΜΕΤΟΧΟΙ-ΔΙΟΚΗΣΕΙΣ ΑΕΚ: ΕΝΟΧΕΣ γιατί στάθηκαν αδύναμες να προστατέψουν την ίδια τους την επένδυση σε σημείο ορισμένες να προκαλούν με τον ραγιαδισμό τους, οι δε πιο πρόσφατες με την αδιαφορία τους.

***ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΕΝΟΧΟΣ γιατί αφαίμαξε την ΑΕΚ οδηγώντας την σε ανέξέλεγκτη χρεωκοπία.

***ΓΡΑΝΝΙΤΣΑΣ: ΕΝΟΧΟΣ γιατί η ανικανότητά του ζημίωσε ανεπανόρθωτα αγωνιστικά και οικονομικά την ΑΕΚ. 

***ORIGINAL: ΕΝΟΧΟΙ γιατί έβαλαν τον σύνδεσμό τους πάνω από τον λόγο ύπαρξης αυτού που είναι η ΑΕΚ,
γιατί εφηύραν ζυγαριές ΑΕΚοφρωσύνης με τις οποίες επιδιώξαν να ηγούνται της ΑΕΚ (όλων των τμημάτων) αν και το "καταστατικό" τους ορίζει να την ακολουθούν, γιατί αντί να βγάλουν τους τραμπουκισμούς τους σε κανένα καμικάζι διαιτητή ή παράγοντα της χούντας, τους έβγαζαν σε πρόσωπα της ίδιας της ομάδας μας, γιατί κατάφεραν να διχάσουν τον κόσμο και να οδηγήσουν σε φυγή τη τελευταια μεγάλη αφίσα που έσωσε την ΠΑΕ και συσπείρωσε τον κόσμο της (ακόμα γελάνε οι αντίπαλοι μας), γιατί στέρησαν το αναφαίρετο δικαίωμα που έχει ο καθένας μας εντός γηπέδου να χαίρεται με τις επιτυχίες αλλά και να στεναχωριέται με τις αποτυχίες κλπ κλπ.

***ΝΤΕΜΗΣ: ΕΝΟΧΟΣ γιατί μας έπεισε για το "μονη ξανά δε θα σ' αφήσω" αλλά δεν αντιστάθηκε σθεναρά στις πιέσεις κι έκανε ακριβώς αυτό, αν και τον υποστήριζε το 98% των οπαδών. 

***ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: ΕΝΟΧΟΣ γιατί ήταν από τους λίγους αν όχι ο μόνος που μπορούσε να αποτρέψει το 17χρονο βασανισμό ή έστω την ύστατη ώρα το φονικό αλλά αρνήθηκε πεισματικά να γίνει θεός μεταξύ ανθρώπων με ευθυνόφοβα προσχήματα και η μη δράση είναι συνενοχή.

***ΜΑΥΡΟΣ-ΤΣΑΡΤΑΣ-ΒΛΑΧΟΣ: ΕΝΟΧΟΙ γιατί αν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου με μπάτζετ ισάξιο άλλων ομάδων της κατηγορίας παρουσίασαν ομάδα δυναμικότητας Γ' Εθνικής.

***ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΕΚ: ΕΝΟΧΟΙ γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας τους και τα δίκαια ελαφρυντικά τους, η "δίψα" τους ήταν τόσο περιορισμένη όσο και οι δυνατότητές τους.

***ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΝΟΧΟΙ γιατί αν κάποιος ισχυριστεί ότι γινόμαστε εύκολα θύματα προπαγάνδας προσβάλλει τον όρο "θύματα", γιατί είμαστε κατά πλειψηφία πιστοί οπαδοί του δόγματος "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", νίκη να 'ναι κι όπως να 'ναι.

***ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ: ΕΝΟΧΟΙ γιατί ανεχτήκαμε πολύ περισσότερα απο όσα μας άξιζαν.
Η σειρά είναι τυχαία. Ο καθένας ας βάλει τους δικούς του αριθμούς προτεραιότητας. Δεν έχει και καμία σημασία πια. Συγνώμη για την έκθεση ιδεών...

Το κείμενο το διαβάσαμε στο διαδίκτυο και το υπογράφει κάποιος φίλαθλος της ΑΕΚ ονόματι alexander.

Η Δέσποινα ταράχθηκε κι εδάκρυσαν οι εικόνες
"Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις
πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια