Συνταξιούχος δεν είχε 25 € να πληρώσει την εξέταση και... έχυσαν το αίμα!...


Αυτός ο ελεεινός τρισάθλιος υπάλληλος που έχυσε το αίμα δεν έχει λίγο τσίπα επάνω του ;
Βρε ελεεινέ, βρε ταγάρι βλέπεις ένα συνταξιούχο να μην έχει να πληρώσει και κινδυνεύει η ζωή του και εσύ χύνεις το αίμα γιατί δεν είχε το γεροντάκι 25 ευρώ ;
Αν σε είχα μπροστά μου θα σε έφτυνα στα μούτρα.
Όσον αφορά στο μακελάρη της υγείας τον Σαλμά, με αυτό το κακόμοιρο ύφος, όταν βγαίνει στην τηλεόραση για να πανηγυρίσει για το μεγάλο του έργο, αν είχε λίγο τσίπα θα απέλυε άμεσα αυτόν τον επίορκο υπάλληλο που έχυσε το αίμα....

σχόλιο zouzouni

Έχυσαν αίμα σε επείγουσα εξέταση ασθενούς γιατί δεν είχε να πληρώσει!
Kαταγγελίες από ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ δέχετε το ΙΝΚΑ , οι οποίοι υποχρεώνονται σε πληρωμή για τη διενέργεια παρακλινικών εξετάσεων σε κρατικά νοσοκομεία, και μολονότι είχαν παραπεμπτικό από τα ασφαλιστικά τους ταμεία δεν...
αποζημιώθηκαν από τον οργανισμό με την αιτιολογία -εκ των υστέρων- ότι οι εξετάσεις αυτές δεν περιλαμβάνονται στον κρατικό τιμοκατάλογο.

Το ΙΝΚΑ έστειλε υπόμνημα προς τα αρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας και ζήτησε άμεση αναμόρφωση του κρατικού τιμοκαταλόγου, ενώ σημειώνει ότι "είναι αδιανόητο ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες για την υγεία τους εξετάσεις στα κρατικά νοσοκομεία χωρίς πληρωμή, ειδικά στη σημερινή εποχή, με τη δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών".

Η καταγγελία για τον ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο
Για τους λόγους που δεν είχε να πληρώσει, με παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ, ενώ όμως του είχαν πάρει αίμα από την ασφαλισμένη σύζυγό του, το ΕΧΥΣΑΝ !!! .
Αυτά παρότι, οι εφημερεύοντες ιατροί τους είχαν επιστήσει την προσοχή για την σοβαρότητα της κατάστασής της και το επείγον της εξέτασης.

Χαρακτηριστικά : Πρέπει να γίνει η εξέταση, να βγουν τα αποτελέσματα και εγώ αρμόδιος γιατρός να κρίνω αν θα κάνει εισαγωγή, διότι αν φύγει και επιδεινωθεί είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

Όταν επισκοπήθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου μετά από ένταση και υπογραφή Υ.Δ. 105 πως θα τους πληρώσει την εξέταση μόλις πάρει την σύνταξη, πήραν νέα λήψη αίματος και πραγματοποίησαν την εξέταση.

Για τον κο Υπουργό υγείας, πρώτον δεν πετάνε το αίμα λήψης ασθενούς αλλά το φυλάνε στο ψυγείο, και κυρίως δεν αφήνουμε να κινδυνεύει συνάνθρωπός μας αν δεν έχει να πληρώσει 25 € την εξέταση αίματος.
cityvoice.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια