Αυτοί που εκτέλεσαν 150.000 Έλληνες, κατέκλεψαν τα χρήματα της χώρας και σκότωσαν λόγω πείνας και κρυοπαγημάτων άλλους 300.000 πατριώτες τώρα λένε "δεν σας χρωστάμε τίποτα"

Έτσι δήλωσε αυτός ο ελεεινός, τρισάθλιος άνθρωπος Βόλφανγκ Σόιμπλε.
Σαν "νταβατζής" μας προτρέπει να συνεχίσουμε τα μνημόνια και να ξεπληρώνουμε τα χρέη μας,(αυτά που καταχρηστικά φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού), στους δανειστές μας.
"Σε ότι αφορά τις....
αξιώσεις για καταβολή αποζημιώσεων δεν βλέπω καμιά ελπίδα, γιατί το ζήτημα αυτό έχει ξεκαθαριστεί από καιρό'' δηλώνει προκλητικότατα το ρεμάλι που ζει εις βάρος της Ευρώπης.


"Καμιά άλλη χώρα κατοχής όπως η Γερμανία δεν κατέστρεψε τόσο, όσο την Ελλάδα" γράφει η Γερμανική εφημερίδα "Tagesspiegel" και παραθέτοντας τα στοιχεία συγκλονίζει:

- 130.000 άμαχοι, γυναίκες και παιδιά, εκτελέστηκαν ως αντίποινα για τις επιθέσεις των ανταρτών
- 70.000 Εβραίοι οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
- 300.000 έπαθαν κρυοπαγήματα και πείνασαν, επειδή οι Γερμανοί κατάσχεσαν τρόφιμα και καύσιμα
- το 50% των υποδομών της χώρας και το 75% της βιομηχανίας καταστράφηκαν

Αν το ήθελε, η Γερμανία θα μπορούσε να σώσει την Ελλάδα. Όχι δανείζοντας την ξανά. Απλά καταβάλλοντας τις αποζημιώσεις από τον Α’ και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα φτάνει τα 162 δισεκατομμύρια ευρώ. 108 δις. ευρώ για την ανοικοδόμηση κατεστραμμένων υποδομών και 54 δις. για το κατοχικό δάνειο, που αναγκάστηκε να δώσει η ελληνική κυβέρνηση την περίοδο 1942-1944. 

Το συνολικό ποσό των 162 δις ευρώ αντιστοιχεί στο 80% του σημερινού ΑΕΠ της Ελλάδας και σε περίπτωση που θα καταβάλλονταν, θα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους της χώρας! 

Γι' αυτό λοιπόν πνευματικά διεστραμμένε και ψυχικά ανάπηρε κ. Σόιμπλε βούλωσέ το (κοινώς κάνε τουμπεκί ψιλλοκομμένο) και μη προκαλείς μη σου πάρει ο γεροδιάολος ότι έχεις και δεν έχεις.
Να ξέρεις ότι ρεμάλια σαν και σένα δεν έχουν καλό τέλος, (θυμήσου την απόπειρα κατά της ζωή σου που σε άφησε σακάτη).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια