Η κ. Σαλαγκούδη θέλει να την κρίνουμε για τη δουλειά της.


Προφανώς η κυρία αυτή μας κάνει πλάκα, αλλιώς δεν εξηγείτε  η δήλωση  της αυτή.
Βρε Ανθή μου τι να κρίνουμε από τη δουλειά σου ; 
1. Είσαι παρουσιάστρια σε μια εκπομπή αλλά είναι σαν να μην υπάρχεις.
2. Αλήθεια την εκπομπή αυτή εκτός....
από τους φίλους σου και τους συγγενείς σου την βλέπει κάποιος άλλος ;
3. Λες συνέχεια να σε κρίνουμε για την δουλειά σου και όχι για το όνομα σου, όμως ξεχνάς ότι αν δεν ήσουν κόρη του κ. Σαλαγκούδη ούτε έξω από την ΕΡΤ δεν θα περνούσες.
4. Μην ξεχνάς ότι σε πήρανε στην ΕΡΤ για να παρουσιάσεις μια άλλη εκπομπή αλλά δυστυχώς μετά από εκατοντάδες πρόβες ήσουν ανύπαρκτη, αλλά τον μισθό σου τον έπαιρνες κανονικά και τελικά σε βάλανε σε μια άλλη εκπομπή, ύστερα από πιέσεις αλλά και πάλι ρε κορίτσι μου δεν το έχεις.

Έχεις λοιπόν μεγάλο θράσος να κάνεις και δηλώσεις και να ζητάς να σε κρίνουμε για την δουλειά σου  ; ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ;
Αν ήσουν σε ιδιωτικό κανάλι θα σου ζήταγαν και λεφτά για να βγαίνεις στο γυαλί.

Για πολλοστή φορά, η κ. Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη. Όπου, επαναφέρει το πάγιο αίτημα της. Δηλαδή; Να κριθεί για τη δουλειά της.

“Δεν μπορούμε να ... αρέσουμε σε όλους”, λέει στη “Real News” και συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο: “Όλοι κρινόμαστε από τη δουλειά μας και εγώ ζητάω να κριθώ γι’ αυτό, όχι για τ’ όνομα μου”.

Είναι προφανές ότι η κυρία Σαλαγκούδη δεν ασχολείται με τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της. Της τα κρύβουν. Διαφορετικά, θα γνώριζε ότι για τη δουλειά της κρίνεται. Και μάλιστα με πολύ κακό βαθμό. Επίσης, ας της εξηγήσει κάποιος εκ των συμβουλατόρων της, ότι είναι τουλάχιστον απρεπές να αναφέρεται κανείς στο επώνυμο του με τόση περιφρόνηση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια