Αγάθωνας για Ζαφείρη Μελά: "Είναι ένας βρωμόσκυλος και μισός"!

Έχει ξεφύγει ο Αγάθωνας με όλη αυτή την προβολή στο πρόσωπο του και έχει καβαλήσει ένα καλάμι  από εδώ μέχρι τα αστέρια.
Κουλάρησε ρε φιλαράκι γιατί μας πήραν τα γάλατα.
Ωστόσο τον Μελά τον ξέρουν και δέκα άνθρωποι ! Εσένα πόσοι ;
Άντε να χαρείς γιατί έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.
Το σχόλιο του ρεμπέτη που σόκαρε....
τους παρουσιαστές του Πρωινό mou. Τον αποκάλεσε έξι φορές "βρομόσκυλο" και άλλα ...κοσμητικά επίθετα! Δείτε το βίντεο!
Η αναφορά του Ζαφείρη Μελά -με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια- στον Αγάθωνα Ιακωβίδη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο tralala, πυροδότησε μια νέα Eurovision...ική κόντρα, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί!

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε ξεσπάσει σε ερώτηση για το πως κρίνει τη συμμετοχή του Αγάθωνα στην Eurovision, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πίστεψε με ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό θέμα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision! Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα; Τι είναι αυτός; Να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιο είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε";

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε μέσα από την εκπομπή τον ρεμπέτη για να αποσπάσει το σχόλιο του σχετικά με τη δήλωση του Ζαφείρη Μελά. Ο Αγάθωνας, ο οποίος δεν γνώριζε τα όσα είχε πει ο λαϊκός τραγουδιστής, μόλις άκουσε τη φράση "μαϊμού με μουστάκια" που του μετέφερε ο παρουσιαστής, ξέσπασε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: "Έτσι είπε ο πανέμορφος άντρας που είναι σαν μπουλντόγκ; Βρομόσκυλα είναι όλοι τους! Είναι ένας βρομόσκυλος και μισός! Βλέπω κάτι σκυλιά στην Αριστοτέλους και είναι πιο όμορφα από αυτόν! Δεν ξέρει να πει τ' όνομά του ο βρομόσκυλος! Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Με εξοργίζουν αυτά"!

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια