ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;


Οδεύει ολοταχώς προς την 3η θέση των μηνιαίων ακροαματικοτήτων ο «Σκάι 100.3». Στα αστάθμιστα αυτής της εβδομάδας λίγο ήθελε να ... περάσει ακόμα και στην 4η θέση, κάτω και από τον «Red 96.3». Τις τελευταίες εβδομάδες, στις αστάθμιστες αναφορές, ο «Σκάι» παραμένει σταθερά τρίτος. Με πρώτο (με διαφορά μάλιστα) τον «Real 97.8» και δεύτερο, τον «Μελωδία 99.2». Ο κάποτε κραταιός και για πολλά χρόνια Νο 1 «Σκάι 100.3», υποχωρεί διαρκώς. Τις πταίει;


Αναρωτιέμαι, στο Φάληρο, δεν ανησυχούν; Δεν βλέπουν πως κάτι πηγαίνει στραβά; Τι λέει ο διευθυντής του Άρης Πορτοσάλτε; Πιστεύει πως είναι επιτυχημένος; Ο οποίος Άρης, ειρήσθω εν παρόδω, κάνει πλέον και πολύ κακό ραδιόφωνο (ως ραδιοφωνικός παραγωγός). Σαφώς και φταίει..
και η πολιτική γραμμή του σταθμού. Ωστόσο, ακόμα πιο σημαντικό ρόλο παίζει και η αποψίλωσή του από πρόσωπα. Από ρεπόρτερ. Γίνεται φανερή πια η έλλειψη του ρεπορτάζ. Οι απομακρύνσεις προσώπων, η εθελουσία, οι απολύσεις του προηγούμενου τριμήνου, κοστίζουν ακριβά. Εξ ου και η πτώση του, τους τελευταίους -ειδικά- μήνες. Και η ευθύνη που φέρει ο Άρης Πορτοσάλτε, ως διευθυντής του σταθμού, είναι εκ των πραγμάτων δεδομένη.
Την ίδια ώρα το δημοτικό ραδιόφωνο των Αθηνών, ο πάλαι ποτέ ένδοξος «Αθήνα 9.84», παραπαίει. Και παραμένει τελευταίος και καταϊδρωμένος στις ακροαματικότητες. Βρίσκεται στον πάτο.



Με τον διευθυντή του Τάκη Καμπύλη (δύο χρόνια συμπλήρωσε προσφάτως στη διευθυντική καρέκλα, ευχές για... μακροημέρευση) να επιχαίρει κι από πάνω για την... επιτυχία του. Για τα πεπραγμένα του στα οικονομικά, το συμμάζεμα που κατάφερε. Αντί να ψάξει λίγο περισσότερο την κατάσταση να δει τι φταίει. Αλλά, ποια επιτυχία; Η τελευταία θέση; Η ακροαματικότητά του παραμένει «παγωμένη» στο 1% με 1,1%. Ελάχιστοι τον ακούνε κι αυτοί, σύμφωνα με τις μετρήσεις, είναι στο συντριπτικό τους ποσοστό συνταξιούχοι. Αλλά ο Τάκης Καμπύλης εκφωνεί δεκάρικους αποτιμώντας θετικά την... επιτυχημένη θητεία του. 
Και καλά ο Άρης. Αυτός βρίσκεται σε ιδιωτικό σταθμό. Δικαίωμά τους στον όμιλο Αλαφούζου να πορευτούν όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα. Ο Τάκης Καμπύλης, όμως; Η θέση του είναι δημόσια, μην το ξεχνάμε. Εμείς το πληρώνουμε το αξίωμά του. Έτσι; 



Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


  1. Ο βλακώδης νεοφιλελευθερισμός των Think-Tanks - ο Θεός να τα κάνει-του σταθμού, έχει κουράσει τον κόσμο που αντιμετωπίζει την καθημερινή πραγματικότητα. Εξ άλλου οι πάντες σχεδόν γνωρίζουν ή αν δεν γνωρίζουν υποψιάζονται, ποιοί εξυπηρετούνται από την επιχειρούμενη
    " πλύση εγκεφάλου" του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.