Και νέα στοιχεία για το πασίγνωστο μοντέλο - παρουσιάστρια που έκανε βίζιτες στην Βουλγαρία.


Ο σκύλος έχει είδηση-βόμβα και δίνει συνέχεια στο ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τη γνωστή ξανθιά μοντέλα-πανελίστρια που συνελήφθη τελευταία στη Βουλγαρία για πορνεία! Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στο χώρο της ελληνικής σόουμπιζ η είδηση....
ότι Ελληνίδα παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού συνελήφθη για πορνεία στo Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Όπως αποκάλυψε την προηγούμενη η εφημερίδα "Παραπολιτικά", η Ελληνίδα τηλεστάρ συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς στη γείτονα χώρα, όπου ταξίδευε κάθε Σαββατοκύριακο και διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία. Εκεί συναντούσε πλούσιους πελάτες οι οποίοι πολλές φορές ταξίδευαν από την Ελλάδα για χάρη της.

Η Ελληνίδα καλλονή, που είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο, αφού συνελήφθη με την κατηγορία της πορνείας, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όμως έδωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί. Πλέον, όπως διαβάζουμε στα διάφορα lifestyle περιοδικά, η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το ντόρο που προκάλεσε η σύλληψή της.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά. Ο σκύλος, όμως, έρχεται σήμερα να δώσει νέα στοιχεία για τη μοντέλα-πανελίστρια. Όπως αποκαλύπτει η στήλη μας στο Twitter, "Sportdog Penalty", η παρουσιάστρια με τα εντυπωσιακά προσόντα πριν λίγα χρόνια νταλαβεριζόταν με "σκούρο" ξένο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού που τώρα αγωνίζεται εκτός Ελλάδας!

Μάλιστα, το Σάββατο, μέλη μπασκετικής ομάδας που είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο επαρχιακής πόλης, ήταν στα ...τηλέφωνα για να τσεκάρουν ποια είναι η παρουσιάστρια που συνελήφθη για πορνεία στο εξωτερικό. Και γενικά η συγκεκριμένη είδηση αναστάτωσε τον αθλητικό χώρο, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την Ελληνίδα καλλονή...


parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια