Βρηκαμε το σπιτι των ονειρων σας ! (φωτο)


Δεν είναι πολύ ακριβό ! Κάνει μόνο 302 εκ. ευρώ.
Τι και αν η Γηραιά Ήπειρος δοκιμάζεται από μια σοβαρή οικονομική κρίση και από μια άνευ προηγουμένου ύφεση, αυτό δε σημαίνει πως στην Ευρώπη δεν υπάρχουν και άνθρωποι με αμύθητες περιουσίες και ογκώδη ποσά για σπατάλες σε χλιδή.

Ένα υπεπολυτελές διαμέρισμα στην κορυφή ενός νέου ουρανοξύστη, με το όνομα «Tour Odéon» στο Μονακό με μια γιγαντιαία πισίνα υπερχείλισης και με θέα στη  Μεσόγειο, αναζητά....
τον ιδιοκτήτη του. Το λουξ ρετιρέ κοστίζει 256 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, ή αλλιώς περίπου 302 εκατ. ευρώ και υπόσχεται ανέσεις που λίγα διαμερίσματα ανά τον κόσμο παρέχουν. Μάλιστα, εκτιμάται πως πρόκειται για το πιο ακριβό διαμέρισμα στον κόσμο.

Φωτό















Είναι εξοπλισμένο, μεταξύ άλλων, με ένα κέντρο υγείας και πολλαπλές πισίνες. Ακόμη, διαθέτει μέχρι και τσουλήθρα που ξεκινάει από το εσωτερικό μπαλκόνι και καταλήγει στην κεντρική πισίνα του διαμερίσματος, γεγονός που αυτομάτως μετατρέπει τον χώρο σε μια πραγματική παιδική χαρά αποκλειστικά και μόνο για εκατομμυριούχους.  Την ίδια ώρα το κτήριο προσφέρει στους ιδιοκτήτες υπηρεσία θυρωρείου 24 ώρες το 24ωρο και ιδιωτικό σοφέρ.

Ο «Tour Odéon», διαθέτει 70 υπερμεγέθη διαμερίσματα, ενώ είναι ο πρώτος νέος ουρανοξύστης που έχει κατασκευαστεί στο Μονακό από το 1980. Τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης φαίνεται πως δεν έχουν επηρεάσει στο ελάχιστο την αφομοίωση των διαμερισμάτων  στον εν λόγω ουρανοξύστη, αφού ήδη 18 από αυτά έχουν πωληθεί.





protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια