Από τον παράδεισο στην κόλαση και ξανά στον παράδεισο. Αυτή είναι η μοίρα της ΑΕΚ εφέτος.


Ένας ανεκδιήγητος όσο και επικίνδυνος Λίνεν κατάφερε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι να το κάνει ντέρμπι με τις εμμονές του και με τα κολλήματα του.
Είναι επικίνδυνος και πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί μήπως καταφέρει η ομάδα και σωθεί.

Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να περιμένει στο ματς η ΑΕΚ καθώς μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με τον Φούντα και από εκεί και πέρα αυτό που είχε να κάνει ήταν....
να ελέγξει το ματς και να μην επιτρέψει στη Βέροια να την απειλήσει. Ηταν τόσο κρίσιμο το συγκεκριμένο ματς, άλλωστε, που την Ένωση δεν την ενδιέφερε να βγάλει μάτια με την απόδοση της (όχι ότι μπορεί να το κάνει άλλωστε...) αλλά απλά να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι Κιτρινόμαυροι, όντως, ήλεγχαν τα πράγματα και δεν ένιωθαν κάποια απειλή αλλά όπως και άλλες φορές φέτος, έτσι και τώρα, κατάφεραν να κινδυνέψουν μόνοι τους, κυρίως από λάθη του Μπουγαΐδη. Η Βέροια, πάντως, δεν τα εκμεταλλεύτηκε ενώ στη μεγαλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους ο Καλτσάς, με τον Κωνσταντόπουλο «εξουδετερωμένο», πλάσαρε στο σώμα του Τσουμάγκα που ήταν μπροστά από τη γραμμή του τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Καρλίνιος να παίρνει τη θέση του Καλτσά, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και ψάχνοντας την ισοφάριση. Η Βέροια προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρία, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ τα έκανε τα λάθη της στην άμυνα... Το ματς είχε γίνει αρκετά περίεργο καθώς οι δύο ομάδες έκαναν επίθεση με τον... δικό τους τρόπο, με συνέπεια να μην υπάρχει απολύτως καμία καλή φάση.

Παρ' όλα αυτά, η ΑΕΚ κλείστηκε από το 70' πίσω και το πλήρωσε στο 75', όταν ο Ολαϊτάν με σουτ έκανε το 1-1! Ο Λίνεν έβαλε τον Ανάκογλου αντί του Ρίκκα, η ΑΕΚ βγήκε μαζικά μπροστά καθώς η νίκη ήταν υποχρεωτική και στο 84' ο Κατίδης έβαλε σωστά το πόδι του για να αλλάξει πορεία στην μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ!

Man of the match: Ο Γκερέιρο έφτιαξε το γκολ της ΑΕΚ, ήταν ο μόνος που κρατούσε σωστά την μπάλα και προσπαθούσε ως το τέλος.

Αδύναμος κρίκος: Πολλά λάθη έκανε ο Μπουγαΐδης, ακόμη και σε φάσεις που ήταν πολύ εύκολες...

Στο ύψος του: Ο Κατίδης, μόνο και μόνο για το γκολ που έβαλε!

Η γκάφα: Εκανε μία... εκπληκτική ο Μπουγαΐδης στο πρώτο ημίχρονο καθώς γύριζε την μπάλα στον Κωνσταντόπουλο αλλά δεν το πλήρωσε η ΑΕΚ.

Το στραγάλι: Ο Μάνταλος έκανε κάποια λάθη αλλά, ευτυχώς για όλους, δεν επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το ταμείο του Gazzetta: Τη νίκη ήθελε η ΑΕΚ, τη νίκη πήρε οπότε... όλα καλά! Εδώ που έφτασαν τα πράγματα σημασία έχουν τα αποτελέσματα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έδειξε χαρακτήραμετά το 1-1. Η Ένωση είναι πλέον στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και προσπέρασε και ΟΦΗ, Βέροια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια