26χρονη βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και έχασε τη ζωή της από διασταυρούμενα πυρά. (βίντεο)


Τρεις οι δράστες που νωρίτερα λήστεψαν ταβέρνα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών
Διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη
Έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς που τους καταδίωξαν
Ακολούθησε καταιγισμός πυρών
Η σφαίρα βρήκε την κοπέλα στην πλάτη
Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
Δείτε ΦΩΤΟ και βίντεο από το σημείο της συμπλοκής....

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν.

Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο. 




Ολα ξεκίνησαν στις 9 το βράδυ της Παρασκευής όταν τρία άτομα είχαν εισβάλει με δύο πολεμικά καλάσνικοφ στην ταβέρνα "Μπάμπης" στο 37ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Θηβών στα Παλαιοκούνδουρα. Οι ένοπλοι ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες και άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη.


Οι δράστες έγιναν καπνός και η αστυνομία τους εντόπισε αργότερα στο ύψος της Κινέτας. Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να περίμεναν τους αστυνομικούς. Οταν τους είδαν άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους δράστες. 


Εκείνη την ώρα η γυναίκα που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε. 


Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 25χρονη τηλεφώνησε σε φίλο της λέγοντάς του πως την πυροβόλησαν κι ότι χρειάζεται βοήθεια. Εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε σε έναν φίλο του αστυνομικό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετά από περίπου 25 λεπτά. 


H σφαίρα πέρασε από το πίσω τζάμι και τη βρήκε στην πλάτη. Μετά απο έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως η κοπέλα τραυματίσθηκε θανάσιμα απο τα πυρά των δραστών. 


Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων. 


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κλεμμένου αυτοκινήτου ζητώντας πληροφορίες απο πολίτες. Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ SUBARU FORESTER με αριθμό κυκλοφορίας YPO-1394.


newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια