Περίεργο έγκλημα, έπνιξαν τον υπηρέτη στην εσωτερική πισίνα....


Ένα έγκλημα βγαλμένο από ταινία θρίλερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη - Ο υπηρέτης από τη Σρι Λάνκα, βρέθηκε νεκρός με το κεφάλι και τον κορμό από το άψυχο σώμα του, στο νερό της πισίνας...
Όλα έγιναν σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στους Ελαιώνες της Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Θύμα ένας 25χρονος που εργαζόταν στο υπηρετικό προσωπικό και βρέθηκε νεκρός στην εσωτερική πισίνα. Στην αρχική της ανακοίνωση....
η αστυνομία, έκανε λόγο για γυναίκα οικιακή βοηθό που βρέθηκε νεκρή, αλλά όπως αποσαφηνίστηκε πρόκειται για τον μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα.

Τον άτυχο άντρα βρήκε αργά χθες το απόγευμα (17-02-2013) συνάδελφός του, που αμέσως ειδοποίησε τους εργοδότες και εκείνοι την αστυνομία. Στη βίλα έφτασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, εντοπίστηκαν ''αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών". Το κεφάλι και το μεγαλύτερο μέρος από το άψυχο σώμα του άτυχου υπηρέτη, βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας. 

Κατά την «αυτοψία» στη μονοκατοικία, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης, αναστάτωση του χώρου ή αφαίρεση αντικειμένων.

Οι συνθήκες του θανάτου αλλά και το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, γεννούν πολλά ερωτήματα στην αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια