Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε ξενοδοχείο του Βόλου που έμειναν οι ληστές της Κοζάνης – Τα δωμάτια είχε νοικιάσει ο Πολίτης


Από τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των ανδρών της αντιτρομοκρατικής. 
Τα δυο τρίκλινα δωμάτια είχαν νοικιαστεί από τον Δημήτρη Πολίτη, με πλαστή ταυτότητα. 5-6 άτομα έμειναν εκεί στις 30 και 31 Ιανουαρίου, λίγο πριν τις ληστείες στο Βελβεντό. Ψάχνουν ίχνη από μέλη των Πυρήνων.
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, άνδρες της αντιτρομοκρατικής κάνουν....
φύλλο και φτερό τα δυο δωμάτια όπου έμειναν κάποιοι από τους ληστές της Κοζάνης, λίγο πριν από το διπλό χτύπημα στο Βελβεντό. 

Τα δυο τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Argo είχε κλείσει ο Δημήτρης Πολίτης, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με το όνομα Ελευθέριος Καλύβας, η οποία είχε βρεθεί στην κατοχή του νεαρού, φερόμενου ως μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, κατά τη σύλληψή του στη Βέροια. 

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν 5-6 άτομα. Άγνωστο αν σε αυτούς είναι όλοι συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό ή μόνο ο Πολίτης που έκανε την κράτηση. 

Η αντιτρομοκρατική ελπίζει ότι από την έρευνα θα προκύψουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και των τεσσάρων από τους συμμετέχοντες στη ληστεία της Κοζάνης, οι οποίοι διέφυγαν. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια