THN EΚΡΥΨΑΝ ΣΕ... ΚΑΜΙΝΑΔΑ: Κεραία κινητής... και στο Carefour!


Κεραία κινητής τηλεφωνίας «ξεφύτρωσε» στην ταράτσα του καταστήματος Carrefour στην Περιβόλα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έχουν ξεσηκωθεί. Πόσο μάλλον όταν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή απέτρεψαν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην στέγη του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα, η οποία είχε τοποθετηθεί στις 6 Δεκεμβρίου και κατέβηκε στις 19 Δεκεμβρίου αφού αποκαλύφθηκε....
ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η απαιτούμενη διαδικασία αδειοδότησής της από την Ε.Ε.Τ.Τ. και τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ μεγάλα. 


Τώρα οι κάτοικοι της περιοχής, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", έρχονται αντιμέτωποι με μία «καλά κρυμμένη» (καμουφλαρισμένη) κεραία, πάνω στο πολυκατάστημα. Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωση που οι ίδιοι εξέδωσαν και μάλιστα διένειμα στη γειτονιά τους, στο πίσω μέρος της στέγης του Carrefour, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό φαινομενική» καμινάδα - αεραγωγός (κοιτάζοντας από μακριά), με καμπύλη απόληξη, ιδιαίτερα ψηλή σε σχέση με τους υπόλοιπους αεραγωγούς του δώματος, η οποία δεν «βγαίνει» μέσα από το «σώμα» του κτιρίου, όπως συμβαίνει με τους αεραγωγούς, αλλά πατάει σε σιδηροκατασκευή, αφήνοντας μεγάλο κενό από κάτω και μέχρι την επιφάνεια του δώματος, από όπου φαίνεται καθαρά το πλήθος των καλωδίων που συνδέουν την καμουφλαρισμένη μέσα στο «φουγάρο» κεραία, με τα μηχανήματα (link και λοιπός εξοπλισμός) που στεγάζονται σε εφαπτόμενο προκατασκευασμένο, χρώματος μπεζ οικίσκο, πάνω στην στέγη.

Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια, παρακείμενο παιδικό σταθμό, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ. Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι «επιβάλλεται από όλους η αποκάλυψη του καλά κρυμμένου μυστικού και η άμεση απομάκρυνση της κεραίας»!
dete.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια