Ξεσκίζουν τον κόσμο στους φόρους και απαλλάσσουν τα κότερα από φόρο πολυτελείας....


Απαλλάσσονται από την έκτακτη εισφορά που θα επιβληθεί σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο το οποίο συζητείται στη Βουλή, τα σκάφη αναψυχής ιδιωτικής χρήσης.
 Αυτό προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στο ίδιο νομοσχέδιο με την οποία αποσύρεται επίσης το άρθρο που προβλέπει τους....
πρόσθετους φόρους για εικονικά τιμολόγια.

Σημειώνεται ότι με τροπολογία που είχε περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο προβλέπονταν η επιβολή έκτακτης εισφοράς 5-10% μεταξύ άλλων σε κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων καθώς και σκαφών αναψυχής, πισινών κα.

Με τη νέα τροπολογία προβλέπεται η απόσυρση της εισφοράς για τα σκάφη αναψυχής ύστερα από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. καλα κανουν και δεν φορολογουν τους σκαφατους αλλα μονο τα παιδια - εχω μονο ενα ερωτημα - αυτοι που παιρνουν τετοιες αποφασεις εχουν χαρτι απο ψυχιατρο οτι εχουν σοας τας φρενας??? κριμα στην νεολεα μας οταν εχουν πολιτικους τετοιους που παιρνουν τετοιες αποφασεις.βεβαιως εμεις οι μεγαλιτεροι φταιμε που τοσα χρονια τους ψηφιζαμε γιατι μας βολευε μια τετοια καστα ανθρωπων να μας κυβερνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.