Απέλυσαν δημοσιογράφο επειδή ανέβασε σχόλια για ομοφοβικό δημοσίευμα...

Εκτός του δημοσιογραφικού ιστότοπου newsbomb.gr τέθηκε ο δημοσιογράφος και blogger Τάσος Θεοδωρόπουλος επειδή ως διαχειριστής του blog που είχε στο γνωστό site ενέκρινε την ανάρτηση σχολίων αναγνωστών που ... απαντούσαν σε δημοσίευμα για δύο ομοφυλόφιλους αστυνομικούς από την Αχαία.

Ο δημοσιογράφος έκρινε ότι το....
δημοσίευμα ήταν ομοφοβικό και ενέκρινε την ανάρτηση σχολίων αναγνωστών που απαντούσαν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η διεύθυνση του site απενεργοποίησε τους κωδικούς του δημοσιογράφου, διακόπτοντας έτσι την συνεργασία μαζί του.


Διαβάστε την ανακοίνωση του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Μετά από ένα έτος συνεργασίας μου με την εταιρεία DPG και τη διατήρηση καθημερινής ανανέωσης blogs στα site GOSSIP-TV και ΝΕWSBOMB, η διεύθυνση αποφάσισε χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, να μου στερήσει την ικανότητα εισόδου στους λογαριασμούς μου, ουσιαστικά διακόπτοντας τη συνεργασία μας. Αιτία για το παραπάνω γεγονός, το ότι έχοντας το κλειδί του moderator μηνυμάτων αναγνωστών, δημοσίευσα κατ' αρχάς ο ίδιος και στη συνέχεια ενέκρινα τη δημοσίευση ενός πλήθους αρνητικών αλλά ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ, για το ομοφοβικό δημοσίευμα του NEWSBOMB, http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/267674/aparigoritos-o-gay-astynomikos-ehase-ton-syntrofo-toy

στο οποίο ο ανώνυμος συντάκτης, με υποτιμητικό και δήθεν σκανδαλιστικό τρόπο αναφέρεται στη σχέση δύο ομοφυλόφιλων αστυνομικών στην Αχαία.

Αμέσως μετά την ενημέρωση της διεύθυνσης για την "απονενοημένη" μου πράξη, όλα τα δημοσιευμένα σχόλια (των οποίων κρατώ αντίγραφο στο λογαριασμό του e-mail μου) διαγράφηκαν από τη δημοσίευση του site, ενώ μπλοκαρίστηκε η είσοδος μου στο διαχειριστικό τους.

Χαίρομαι πάρα πολύ, που ένας από τους πρώτους σε επισκεψιμότητα, διαδικτυακούς τόπους, δείχνει με τον παραπάνω τρόπο τη δημοκρατικότητα της ηθικής και της σκέψης του. Παρ' όλα αυτά, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που γι αυτό το διάστημα, αγκάλιασαν τη δημιουργική μου τρέλα σε αυτό το άδοξο πείραμα.

Θα τα ξαναπούμε.

Τάσος Θεοδωρόπουλος



Πηγή: iefimerida

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Να μην τα ξαναπούμε... αγαπητέ!
    Την σήψη και την η διαφθορά των συνειδήσεων που επαγγέλλεστε, μας είναι προκλητική, και αποκρουστική.
    ( εν τω μεταξύ, καλό είναι να ξαναθυμηθείτε την λέξει "αξιοπρέπεια", επανεξετάζοντας και το νόημά της.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.