Τρεις συλλήψεις μυστήριο στην Καισαριανή - Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητό τους


Μυστήριο με τρεις νεαρούς που συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Καισαριανής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα συνελήφθησαν τρεις νεαροί ηλικίας 22 και 23 ετών στην περιοχή της Καισαριανής. Αν και η αστυνομία εκτιμά πως οι συλληφθέντες μπορεί να εμπλέκονται σε εμπρησμούς ΑΤΜ και πολιτικών γραφείων, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία μόνο για παράβαση....
του νόμου περί όπλων.

Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι νεαροί βρέθηκαν κουκούλες, γάντια, μάσκες, 3 μονωτικές ταινίες, μαχαίρι και κράνος καθώς κι ένα μπιτόνι βενζίνης που όμως ηταν άδειο.

Μάλιστα ο ένας από τους τρεις νεαρούς φαίνεται πως ανήκει στο χώρο των αντιεξουσιαστών και σύμφωνα με την αστυνομία στο παρελθόν είχε προσαχθεί για επίθεση σε αστυνομικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη χθεσινή νύχτα η αστυνομική παρουσία στην Αττική ήταν πολύ έντονη, με 52 περιπολικά και περίπου 25 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της ΝΔ εμπλέκεται και μία γυναίκα, ο ρόλος της οποίας εξετάζεται από την Αντιτρομοκρατική. Όπως επιβεβαιώνεται και διάφορες μαρτυρίες, η γυναίκα φάινεται πως ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι τρομοκράτες. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια