Αποκάλυψη από τους καταληψίες: Να τι κάναμε στη Βίλα Κάλλας (φωτό)



Οι αναρχοαριστεροί κάνουν και πλακίτσα αναρτώντας φωτογραφίες της βίλας με ραπτομηχανές και βιβλία, αποκρύπτοντας τα τσεκούρια τις μάσκες και τις μολότοφ.
Έραβαν, χόρευαν και έκαναν αναρρίχηση. Αυτό τουλάχιστον επιχειρούν να μας αποδείξουν ότι έκαναν μέσα στη Βίλα Κάλλας, τα μέλη που είχαν κάνει κατάληψη στο χώρο....

Με φωτογραφίες στο blog τους τα μέλη της κατάληψης στη Βίλα Κάλλας, προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τον κ. Διαμαντόπουλο ότι η Βίλα Κάλλας ήταν πολιτιστικό κέντρο. 
Ενα ζευγάρι που χορεύει βαλς πάνω στο ξύλινο πάτωμα του δεύτερου ορόφου υπό το φως ενός φωτιστικού και μόνο, ένας νεαρός που ανεβαίνει στον τοίχο αναρρίχησης απεικονίζονται στις φωτογραφίες στο blog τους.

Ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες που έδωσαν στο φως τη δημοσιότητας οι αστυνομικοί με με ρόπαλα, μπουκάλια και κράνη.

Σύμφωνα με το blog, στο ισόγειο βρισκόταν υπό κατασκευή μουσικό στούντιο, στον 1ο όροφο του κτιρίου λειτουργούσε αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και αίθουσα προβολών , στο δεύτερο όροφο αναγνωστήριο, στον τρίτο όροφο αίθουσα χορού, πίστα αναρρίχησης και εργαστήριο ραπτικής.

Η ανάρτηση των φωτογραφιών, συνοδεύεται από το εξής «υστερόγραφο»: «ΥΓ. Τις μάσκες μας, τα κράνη και τις σημαίες μας δεν τις βγάλαμε, δυστυχώς, φωτογραφία. Όχι ότι τα μέσα αυτοπροστασίας από τους κρατικούς και παρακρατικούς δολοφόνους της αστυνομίας και της Χρυσής Αυγής τα υποτιμάμε ή τα λησμονούμε. Το αντίθετο! Ελπίζουμε να μην μας κατηγορήσετε για ρεφορμισμό!»

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια