Είσαι αναρχικός και θέλεις να γίνεις βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ; Δες τι χρειάζεσαι....

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλό πρέπει να έχεις αναρχική δράση, να έχεις τουλάχιστον δυο ρόπαλα στο σπίτι σου και μερικές αντιασφιξιογόνες μάσκες.

Σκληρός τόνος στις απαντήσεις κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μετά τις δηλώσεις του κ. Καραγιαννίδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα.
Η  Νέα Δημοκρατία σχολιάζει....
δηκτικά πως "απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους", ο κ. Καραγιαννίδης τους αποσαφηνίζει πως προκειμένου "να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον “τσελεμεντέ του αναρχικού”".
Καταλήγει μάλιστα πως αυτές οι συμπεριφορές επιβεβαιώνουν "πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την "απογοήτευσή" και τη "θλίψη" του για τις "ανεύθυνες δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ", υπογραμμίζοντας πως αυτές "οποίες νομιμοποιούν πολιτικά την χρησιμοποίηση ροπάλων, αντιασφυξιογόνων μασκών και υλικών παραγωγής μολότοφ".
Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη ο κ. Καραγιαννίδης είχε πει πως ο ίδιος έχει στο σπίτι του και μάσκες και ρόπαλα.
Όμως, αργότερα εμφανιζόμενος εκ νέου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Καραγιαννίδης αποσαφήνισε ότι δεν είναι "υπέρ καμίας βίας", διευκρινίζοντας μάλιστα πως δεν κατέχει ρόπαλα αλλά "σημαίες σε κοντάρια".
Παράλληλα αναφερόμενος στην υπόθεση της βίλας Αμαλίας, σημείωσε πως αν και "κανένας δεν αμφισβήτησε ότι είναι παράνομη η κατάληψη ενός δημόσιου χώρου", οι "κινηματογραφικού τύπου εισβολές" για τον τερματισμό καταλήψεων δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Μία νέα δήλωση του κ. Καραγιαννίδη η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την προηγούμενή του στο ΒΗΜΑ FM, όταν και είχε αποδώσει την επιχείρηση στη "βίλα Αμαλία" σε "μια προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές", προσθέτοντας μάλιστα πως το εν λόγω σημείο ήταν "αγκάθι στο μάτι της Χρυσής Αυγής", καθώς "προστάτευε μετανάστες και οποιονδήποτε άλλον αναξιοπαθούντα".
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια