Τι ισχυρίζεται ο πυροσβέστης για τη δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα


"Είμαι συντετριμμένος, δεν είμαι ρατσιστής, αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν" λέει στο Newsit μέσω του δικηγόρου του o πυροσβέστης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα. 
Την ώρα που έχει ξεσπάσει πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τα κίνητρα της δολοφονίας του 27χρονου Πακιστανού στα Πετράλωνα, ο ένας εκ....
των κατηγορουμένων και συγκεκριμένα ο νεαρός πυροσβέστης, σπάει τη σιωπή του και μιλά μέσω του συνηγόρου του. 

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος του 28χρονου, Αντώνης Φούσας "ο κατηγορούμενος πυροσβέστης ειναι πατριώτης μου από τα Ιωάννινα και κατάγεται από μια άριστη από κάθε πλευρά οικογένεια. Ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένειά του έχουν οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά, ούτε ιδέες ρατσιστικές. 

Από την πρώτη στιγμή, τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του ανέλαβαν τις ευθύνες που τον αφορούν και μόνο αυτές. Βεβαίως εκφράζει τη μεγάλη του λύπη και την οδύνη του για το τραγικό αποτέλεσμα, το οποίο ο ίδιος, ούτε σκόπευε ούτε το διαννοήθηκε. Είναι ένα παιδί συντετριμμένο στην κυριολεξία" είπε τέλος ο κύριος Φούσας. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο 28χρονος πυροσβέστης είναι μοναχοπαίδι και υπηρετούσε στην Πυροσβεστική τα τελευταία 4 χρόνια. 

Στο μεταξύ συγκλονίζει η ιστορία του 27χρονου Πακιστανού Σατζάτ Λουκμάν. Γεννήθηκε το 1986 και ήρθε στην Ελλάδα πριν από έξι χρόνια. Ζούσε στο Περιστέρι και δούλευε στα Πετράλωνα. Εκεί όπου έμελλε να κοπεί άγρια το νήμα της ζωής του. 

Κάθε μέρα ξεκινούσε στις 02:30 τα ξημερώματα για να πάει με το ποδήλατό του από το Περιστέρι στα Πετράλωνα. Έκανε μια ώρα να φτάσει. Φόρτωνε πορτοκάλια για να πάνε στη λαϊκή. Έπαιρνε 20 ευρώ τη μέρα και τα έστελνε στις αδελφές του στο Πακιστάν για να παντρευτούν. 

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού πήραν προθεσμία για να απολογηθουν στον ανακριτή την ερχόμενη Κυριακή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια