Η Φ. Πιπιλή για το "πάλι πιωμένη είσαι; Κάτσε κάτω ρε!" του Κασιδιάρη



Πάντως είναι γεγονός ότι αυτός ο Κασιδιάρης είναι μονίμως τσαμπουκαλεμένος ακόμα και με τον ίδιο του τον εαυτό.
Το dress code το θυμήθηκε (φόρεσε και γραβάτα) αλλά το savoir vivre το ξέχασε. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξέφυγε και επιτέθηκε στην Φωτεινή Πιπιλή, το πρωί στη Βουλή. Τι λέει στο NewsIt η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 
Την ώρα που....
μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ακούστηκε μια γυναικεία φωνή από την πλευρά των εδράνων της Νέας Δημοκρατίας. 

Μάλλον όμως αυτό ή αυτά που είπε, δεν άρεσαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Τι μιλάς ρε, κάτσε κάτω εσύ ρε, τι μιλάς; Πάλι πιωμένη είσαι; Γύρνα μπροστά!» είπε, απευθυνόμενος, όπως επιβεβαιώθηκε τελικά, στη Φωτεινή Πιπιλή. 

Φυσικά επικράτησε πανδαιμόνιο στη Βουλή και τότε ο πρόεδρος του Σώματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ζήτησε να επικρατήσει ηρεμία. Μέχρι και ο ίδιος ο Χρήστος Παππάς παρακάλεσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να ηρεμήσει!

Όπως δήλωσε στο Newsit η Φωτεινή Πιπιλή "δε με εκπλήσσει η χυδαία επίθεση εναντίον μου γιατί σύμφωνα με τις αρχές της Χρυσής Αυγής, η γυναίκα οφείλει να κάθεται σπίτι, να πλένει πιάτα και να κάνει παιδιά. Θα απαντούσα με πολιτικά επιχειρήματα όπως καταλαβαίνετε εάν την επίθεση την είχε κάνει κάποιος άλλος και όχι ο Κασιδιάρης".

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.