Ο ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ, Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ


Η συνωμοσιολογία μόνιμη παθογένεια της κομμουνιστικής και ριζοσπαστικής κλπ Αριστεράς
Παρατίθενται τα κείμενα που ακολουθούν με χρονική σειρά, από το παλαιότερο προς το νεώτερο, με  μεσολαβήσασα χρονικώς μεταξύ τους την επίθεση τη νύκτα της Κυριακής 13/1 προς τη Δευτέρα 14/1 κατά των κεντρικών γραφείων του συγκυβερνώντος κόμματος της ΝΔ, επί της Λεωφόρου Συγγρού.
Ο σοφός, λόγω πλουσίας εμπειρίας....
από «ΤΟ ΒΗΜΑ» του ΔΟΛ παρά τω Ψυχάρη, Μουλόπουλος είχε προβλέψει τι θα επακολουθήσει και είχε προεξοφλήσει ποιος θα είναι ο ένοχος, οψέποτε συμβεί οτιδήποτε...Την επομένη ο πολιτικός ανήρ Μανώλης Γλέζος , με αγωνιστικό φρόνημα πολύ νεωτέρου του, πλούσια αγωνιστική εμπειρία και μοναδικό πολιτικό ένστικτο, βοηθούσης και της διαδρομής σε διάφορους κομματικούς χώρους και την Αυτοδιοίκηση, ήλθε να πει τα ίδια, περίπου, από τη Βουλή.

Σατανικές συμπτώσεις όλα αυτά; Για να μην υιοθετήσω την προσφιλή συνωμοσιολογία της Αριστεράς, η οποία θέλει όλους να συνωμοτούν εναντίον της και συνεπώς, όταν βρίσκει αντίστοιχη ευκαιρία, να ενεργεί ομοίως κατά των πάντων, αναβιώνοντας την ιστορία σε χρόνο ενεστώτα...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (Εκδότης της «ΑΥΓΗΣ» στα «Υστερόγραφα» του φύλλου της Κυριακής 13/1:  «Είναι έτοιμοι (οι συγκυβερνώντες) για όλα προκειμένου να βαστηχτούν στην εξουσία. Είναι ικανοί για κάθε είδους ασύμμετρη προβοκάτσια, για κάθε είδους ασύμμετρη αθλιότητα. Ότι είναι έτοιμοι ακόμη και για ένα ελληνικό Ράϊχσταγκ προκειμένου να κατασκευάσουν ενόχους, να εξαπολύσουν κυνήγι μαγισσών για να εκφοβίσουν και να αποπρασανατολίσουν την κοινή γνώμη»

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ (Βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από το βήμα της ΒτΕ, τη Δευτέρα 14/1: «Οπωσδήποτε δεν ωφελείται  η Αριστερά. Κάποιος άλλος ωφελείται. Μήπως αυτή η ενέργεια προέρχεται από παρακρατικές οργανώσεις, φίλιες προς τη ΝΔ;»

Τη σοβαρότητα της καταστάσεως αντελήφθη και η «ΑΥΓΗ» των Μουλόπουλου-Φίλη-Στούμπου-Κυρίτση και λοιπών δημοσιογράφων-εντεταλμένων καθοδηγητών, που «είδε» το σαμποτάζ σε στρατιωτικά αυτοκίνητα στον Έβρο, προδικτατορικώς! Αν το θέμα ήταν μία «απλή» γελοιότης, δεν θα άξιζε οποιαδήποτε επισήμανση.

Υπάρχει, όμως, θέμα, διότι, όταν το κύριο άρθρο της ημιεπίσημης εφημερίδας της  επόμενης (φευ...) «κυβέρνησης της Αριστεράς», αποτυπώνει τέτοιον τρόπο ανάλυσης της πραγματικότητας, είναι να ανησυχούμε σφόδρα για το επίπεδο νοημοσύνης των επίδοξων κυβερνητών της δύσμοιρης αυτής χώρας, συνεπώς και για τις τύχες των Ελλήνων πολιτών...
Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια